Sperm hareketsizligi

Peoplepink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
3
1
1
31
Hocam iyi günler benim esimdede sperm hareketsizligi var normal yollarla cocuk sahibi olabilirmiyiz .
Fotoğraf ekliyemiyorum hocam

Sayi 86 milyon

Hızlı ileri hareketli %10
Yavas ileri hareketli %20
Yerinde hareketli %10
Hareketsiz %60

Bu sekilde normal sartlarda gebelik olurmu yoksa aşılama mi yapmamiz gerekiyor
Sonuclar boyle

Hocam iyi günler benim esimdede sperm hareketsizligi var normal yollarla cocuk sahibi olabilirmiyiz .
Fotoğraf ekliyemiyorum hocam

Sayi 86 milyon

Hızlı ileri hareketli %10
Yavas ileri hareketli %20
Yerinde hareketli %10
Hareketsiz %60

Bu sekilde normal sartlarda gebelik olurmu yoksa aşılama mi yapmamiz gerekiyor
Sonuclar boyle
MERHABALAR :RAHIM -TUP FILMI NORMAL ISE DUZENLI ADET GORUYOR ISENIZ KENDILIGINDEN GEBELIK MUMKUN 1 YIL SÜRE GECTI İSE YUMURTLATMA TEDAVILERI YAPILABILIR. BOL SANSLAR DILERIM.

Mrb hocam 1 yildan fazla evliyim hocam adetim 5 gün gecikti evde test yaptim 2 defa ikiside bulanık çıktı kan testi yaptim bide hocam bel ağrım var midem bulaniyor halsisim kan testinde negatif çıktı acaba testi erken mi yaptim çünkü belirtilerim var sonuç böyledir 1 hafta sonra test yapsan sonrdan yükselir mi sonuç 2.0

Son düzenleme:
Merhaba hocam 3 yıla girdim evliliğim benim testlerim temiz çıktı eşimin sprem sayıları düşük lütfen gonderiyorum yorumlayın Allah rızası için miktar 2-6ph 7,2-8,0 konsantrasyon 2.500.000 -20 milyon Total sprem sayisi 9.500.000 40 milyon hızlı ileri hareketlili 15 %25 den fazla yavaş ileri hareketli 5 %25 den az yerinde hareketli 10 %10 dan az hareketsiz 70 %50 den az aşılama için yeterli mi lütfen cevap bekliyorum

Back
X