Erkek İnfertilitesi Sperm hız kalite ve morfoloji icin fitoterapi(bitkisel ilâç) alan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrba arkdslar biz tekrar tüp bebeğe baslicaz uzmanlar spermi ön tedavi etmeden baslamyn bodoslama diyor. Biz şu an promenk alyrz ama yeterli mi bilmyrm. Dün çağla şikelin programna hakan özkul hoca geldi fitoterapiden bahsetti bu işi yapıyomuş bu doktor. Çocuğu olmayanlarda son imkan biz oluyoruz felan dedi başarı oranı yüksekms yani. Bende aradm doktoru instgrmdan sayfasnda yazydu numarsi. Aradgmda hap şeklinde bitkisel tedavi verdgni fiyatı 4.500 tl dedi çok fazla geldi bana almadm ama eşinin sperm kalitesi hızı morofloji icin bu fitoterapi alan arkdslar var mi acaba hangi marka hangi ilaçlar bunlar. Bu ilaclarn mutlaka bi sitesi vardr ordan daha uyguna alrz bu adamlar fazladan komisyon alyolar lütfen alan biri varsa yazsn

Benimde eşim klinefertel sendromu bende son günlerde araştırıyorum doktoru ama emin değilim

Benimde eşim klinefertel sendromu bende son günlerde araştırıyorum doktoru ama emin değilim
Merhaba bende araştırıyorum ama eminde olamadık. Daha yeni aşılama tedavisine başladık bakalım aklımızda dursun diyoruz ama bi bilgiye ulaşırsak burdan yazarım sizlerde paylaşırsınız 💜

Back
X