sperm hızı sayısı ve morfoloji yüzünden bebek özlemi çekenler

1demetumut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
878
375
108
arkadaşlar sperm sayısı hızı ve morfoloji bozukluğu yüzünden bebek özlemini gidermek için neler yapıyoruz tecrubelerimizi birlikte paylaşalım umudumuz katlanarak artısın...

bizde de morfoloji problemi var 2 bilmiyorum durum ne olacak sayımız ve hızımızda çok değil haziranda ilk tüp bebek denememizi yaptık 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı şimdi her şeyi araştırmaya başladım ilk olarak genetik problem olup olmadıığını öğrenmek için doktor randevusunun gelmesini bekliyorum eşim vitamınlere başlayacak sizler ne durumdasınız sayının artması için neler yapıyorsunuz bitkisel kurleri deneyip fayda gören varmı

kimse sıkıntısından bahsetmeyecek sanırım kimse kimseye umut olmak istemiyor muuuuuuuuu

canım bizdeki sorunda aynıydı, eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay proceed plus diye bir ilaç kullandı, sonra ben keçiboynuzu kürü vs yaptım, ama malesef hiçbir sonuç alamadık, ilk tüp bebek denememiz başarısız oldu, ben aslında embriyo için pgt istemiştim ama dr ilk denemede buna gerek olmadığını söyledi, 2. denemeyi dondurulmuşla yaptık doktorum dondurulmuşun da başarılı olmayacağını düşündüğü için 3. tedaviyi planladı pgt ye göndereceğini söyledi ama çok şükür 2. denememizde buz bebeğim tutundu bana, şuanda 23 haftalık hamileyim. ben transferden önce pgt yapılmasından yanayım aslında insanın içi rahat eder en azından, tutmazsa da Allah nasip etmedi deyip teselli bulur insan diye düşünüyorum. umarım sen de en kısa zamanda sağlıklı yavruna kavuşursun.

canm bnm esiminde hem hiz hemde morfoloji sorunu vardi agustosun 5 trasferm oldu ilk denemiz tuttu insallh seninde tutar korkma allahin izniyle seninde olur insallh

canım bizdeki sorunda aynıydı, eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay proceed plus diye bir ilaç kullandı, sonra ben keçiboynuzu kürü vs yaptım, ama malesef hiçbir sonuç alamadık, ilk tüp bebek denememiz başarısız oldu, ben aslında embriyo için pgt istemiştim ama dr ilk denemede buna gerek olmadığını söyledi, 2. denemeyi dondurulmuşla yaptık doktorum dondurulmuşun da başarılı olmayacağını düşündüğü için 3. tedaviyi planladı pgt ye göndereceğini söyledi ama çok şükür 2. denememizde buz bebeğim tutundu bana, şuanda 23 haftalık hamileyim. ben transferden önce pgt yapılmasından yanayım aslında insanın içi rahat eder en azından, tutmazsa da Allah nasip etmedi deyip teselli bulur insan diye düşünüyorum. umarım sen de en kısa zamanda sağlıklı yavruna kavuşursun.

paylaşımın için teşekurler rabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin ...yazdıkların umudumu artırda ocak gb ikinci denemeyi düşünüyorum bende pgt isteyeceğim o zamana kadar benim eşimede
proceed plus verdi bende bikaç bitkisel şeylere başlayacağım her şeyin hayırlısı

canm bnm esiminde hem hiz hemde morfoloji sorunu vardi agustosun 5 trasferm oldu ilk denemiz tuttu insallh seninde tutar korkma allahin izniyle seninde olur insallh

saol canım yaradan bebeğini korusun özel olmazsa sizin morfolojiniz kaçtı ve sayınız ne idi bizim morfoloji2 sayımız 12 17 milyon aralığında değişiyor

Back
X