Erkek İnfertilitesi Sperm Kalitesi Düşüklüğü. Lütfen Yardım..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaderrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
1
0
86
İstanbul
Herkese merhablar,

arkadaşlar bugün eşimle doktora gittik,2,5 yıllık evliyiz.benim bütün değerlerim normal çıktı.ama eşiminin sperm kalitesi %20 olduğundan hamile kalamıyormuşum.en az %50 ın üzerinde olması gerekiyormuş.%20 çok düşük bir oran mı ? bizi ürolojiye sevketti ilaç tedavisi uygulayacaklarmış.netten baya bi araştırdım ve keçi boynuzunun çok iyi geldiği söyleniyor.bu sperm kalitesnin azlığı önemli bir problem mi acaba ?

vereceğiniz cevaplar için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Canım sperm kalitesi demek morfoloji demek sizin sorununuz morfoloji sanırım.Sitede morfoloji ile ilgili bilgilerden yararlanabilirsin.Bizde de eşimde sorun onunda morfolojisi bozuk

ne yazıkki günümüzde morfoloji bozukluğu baya arttı
sebebini ürolog hormonlardan ilaçlardan gıdadan stresten sigaradan alkolden
olabileceğini söyledi
keçi boynuzu kürü kimi arkadaşlarımızda işe yarıyor
kullanabilirsiniz
geçmiş olsun

slm morfoloji bozukluguna keçi boynuzu kürü ve havuç suyu kürü ibrahim saraç oglunun sitesine bakın ve ginseng .çinki tablep, antioksidan içeren vitaminler var onları araştırın siyah üzümün çekirdegi antioksidan içeriyor bal ,polen arı sütü çok iyi geliyor muş benim eşimdede morfoloji sorunu var aşılama yapıldı olmadı tüp bebek denicez ama degerleri yükselsin die keçi boynuzu kürü bal polen ve ginseng alıyor hergün daha öncede pycnognol antioksidan klandık gnc.solgar,herbalex firmalarında var araştırın belki birimizn şifa olur . herşey bir yana dua allah ol dicek çok dua edelim

Back
X