Erkek İnfertilitesi Sperm kalitesi için kullandığınız ve fayda gördüğünüz takviyeler var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavim8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mavim8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
84
22
3
Arkadaşlar merhaba içeriği çok iyi güvenilir bir sperm takviyesine ihtiyacım var (hepsi bir takviye olacak şekilde multivitaemin gibi). Doktorun tavsiye ettiği takviye hakkında internette hiçbir bilgi yok o güvenemedim. O yüzden sizlerin kullanıp faydasını gördüğünüz takviyeleri merak ediyorum. Kullanıp memnun kaldığınız takviyeler nelerdir?

Merhaba doktorumuz bize orzax proceive m önerdi ve faydasını da gördük sizin doktorunuz ne önermişti merak ettim

Bizim doktorumuz da fenodad takviyeyi önermişti, 2 aydır onu kullanıyor eşim

Progeny M Likopen ve Foliborn Myforce çok işe yaramıştı. İkisini de doktorlar önermişti. Hem sperm morfolojisini arttırdılar hem de embriyo kalitesini arttırdılar. İnternette sahteleri olabilir eczaneden getirtin takviyelerinizi.

Merhaba doktorumuz bize orzax proceive m önerdi ve faydasını da gördük sizin doktorunuz ne önermişti merak ettim
Eczacıda bunu önerdi aslında en azından eczane ürünü. Sizde sıkıntı neydi hız mı morfoloji mi sayı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…