• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm kristalleşmesi nedir...:((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar 6 aydır bebek istiyoruz olmuyor...çok doktora gittim bürsürü şey içtim olmadı...en son gittiğim doktor eşimden de sperm örneği istedi ama ikna edemedim...kafama takılan konu ise şu, ilişkiden 12 saat falan sonra benden,parça geliyor, geçen ay düşük yaptım sanmıştım ama bugün de geldi...acaba sperm kristalleşmesi olabilir mi...:44:

Sperm şeffaf sıvıdır, bunlar normalde birbirlerine yapışmazlar. Prostat bezindeki bazı bozukluklar, itihaplar sıvının yoğun halde gelmesine neden olur. Spermler bu durumda birbirine takılır ve kristalleşme görülebilir. Diğer neden antisperm antikor dediğimiz bazı maddelerin spermleri öldürmesidir. Bu aynı zamanda kısırlık nedenidir. Antikorlar kişinin kendisinde olabilir ya da partnerinde böyle bir özellik olabilir.

canım senden parça gelmesi nasıl oluyor anlamadım.yazdığından anladığım ilişkiye giriyorsun hemen sonra senden parça geliyor....böyle birşey nasıl olur bilmem....
adetinde parça geliyorsa o başka...
sen eşini ikna etmeye çalış......

ya bugun bana da doktor antısperm testı yaptır dedı bızde tahlıl ve tstler yaptık pek bısy cıkmadı normal yanı görunurdekı hersey ama bızde kan uyusmazlıgı var ondan olabılırmı acaba tedavısı varmıdır nolur yardımcı olabılırmısınız

Sperm şeffaf sıvıdır, bunlar normalde birbirlerine yapışmazlar. Prostat bezindeki bazı bozukluklar, itihaplar sıvının yoğun halde gelmesine neden olur. Spermler bu durumda birbirine takılır ve kristalleşme görülebilir. Diğer neden antisperm antikor dediğimiz bazı maddelerin spermleri öldürmesidir. Bu aynı zamanda kısırlık nedenidir. Antikorlar kişinin kendisinde olabilir ya da partnerinde böyle bir özellik olabilir.

canım senden parça gelmesi nasıl oluyor anlamadım.yazdığından anladığım ilişkiye giriyorsun hemen sonra senden parça geliyor....böyle birşey nasıl olur bilmem....
adetinde parça geliyorsa o başka...
sen eşini ikna etmeye çalış......

Back
X