• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm sayısı 5 milyon olupta doğal yoldan hamile kalan var mıııııııııııı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnnn. Rabbim kimseyi mahrum birakmasin..

Benim hazırladığım macunun eşim bir ay kullandi perşembe günü test yaptıracaz. Yükselme olursa yazarım sana...
bizim sperm sayimiz da en son 5 milyondu morfoloji %1 di hamile kalmam neredeyse imkansizdi bende hicbir sorun yoktu esim de tedaviye baslamamisti henuz yalniz

kusura bakmayin telden giriyorum yazamafim dogru duzgun 5 milyon sperm ve %1 morfolojiyle dogal yoldan hamile kaldim esim bir bucuk aydir emodex diye bi ilac kullaniyordu uzun zaman once keci boynuzu kuru yaptim ama cok az bi sure icti bi ara zeytinyaginda beklemis incir yedi yine bi ara bu forumda gordugum muhtesem ucluyu kullandi hangisinin faydasi oldugunu bilmiyoruz ama su an 4 haftalik hamileyim cok sukur Rabbim her isteyene nasip etsin...

kusura bakmayin telden giriyorum yazamafim dogru duzgun 5 milyon sperm ve %1 morfolojiyle dogal yoldan hamile kaldim esim bir bucuk aydir emodex diye bi ilac kullaniyordu uzun zaman once keci boynuzu kuru yaptim ama cok az bi sure icti bi ara zeytinyaginda beklemis incir yedi yine bi ara bu forumda gordugum muhtesem ucluyu kullandi hangisinin faydasi oldugunu bilmiyoruz ama su an 4 haftalik hamileyim cok sukur Rabbim her isteyene nasip etsin...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ümit vermiş oldun inan..

Binlerdeyken sayımız 2 ay kür vs. Kullanma sonucu sayımız 4 mil. oldu az da olsa şüküretik demek yüksele biliyormuş..

Acaba şimdi ki sayınız kaç hamile kaldiginda. Bide ovulasyon günlerini takip ediyormuydun..??

ov
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ümit vermiş oldun inan..

Binlerdeyken sayımız 2 ay kür vs. Kullanma sonucu sayımız 4 mil. oldu az da olsa şüküretik demek yüksele biliyormuş..

Acaba şimdi ki sayınız kaç hamile kaldiginda. Bide ovulasyon günlerini takip ediyormuydun..??
simdiki sayimiza daha baktirmadik daha onve uc kere baktirmistik 8 milyon 13 milyon en son da 5 milyon cikti..ovulasyn gunlerimi takip ediyordum onceleri ama son bes aydir flan hic takip etmedim.. biz zaten esimle ayriyiz sadeca hafta sonlari gorusebiliyoruz on aydir ben ankaradayim o konyada... yani ovulasyon gunum her zaman denk gelmiyordu Allah istedi oldu...

ov

simdiki sayimiza daha baktirmadik daha onve uc kere baktirmistik 8 milyon 13 milyon en son da 5 milyon cikti..ovulasyn gunlerimi takip ediyordum onceleri ama son bes aydir flan hic takip etmedim.. biz zaten esimle ayriyiz sadeca hafta sonlari gorusebiliyoruz on aydir ben ankaradayim o konyada... yani ovulasyon gunum her zaman denk gelmiyordu Allah istedi oldu...

Allah büyük gerçekten.. ol derse 1 sperm olsa dahi oldurur.. kendine de bebegine de dikkat et Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin..

Cvp için tşk ederim.

1 milyonla yola ciktik ve simdi hamileyim. 2 yoldan fazla proxeed plus ve zinco kullandik.keçi boynuzu bile kullandik.
En son pesssss dedim. Bir daha doktora gitmeyecegiz. Nette haftalarca araştırmayaptim ve ve ve q10 diye bi vitamin varmis onu oöğrendimbburada kutusu 70 TL ayda 2 kutu 140 birde proxeed ve zinco olunca 500 e yakin paramiz gidiyordu.
En son yurtdisindan getirttim q10 i.almanyadan roosmann magazasindan kutusu 6 € a.
Bu vitamin vücutta 2 ayda etki ediyormuş. Veee 2 ay asilama yaptiralim derken hamileymisim :) sadece proxeed ve q10 kullandik.içinde cinko ,e ve b vitamin katkisi da vardi.o sebepten zincoyu biraktik. Muhakkak q10 lullaninnnnn

1 milyonla yola ciktik ve simdi hamileyim. 2 yoldan fazla proxeed plus ve zinco kullandik.keçi boynuzu bile kullandik.
En son pesssss dedim. Bir daha doktora gitmeyecegiz. Nette haftalarca araştırmayaptim ve ve ve q10 diye bi vitamin varmis onu oöğrendimbburada kutusu 70 TL ayda 2 kutu 140 birde proxeed ve zinco olunca 500 e yakin paramiz gidiyordu.
En son yurtdisindan getirttim q10 i.almanyadan roosmann magazasindan kutusu 6 € a.
Bu vitamin vücutta 2 ayda etki ediyormuş. Veee 2 ay asilama yaptiralim derken hamileymisim :) sadece proxeed ve q10 kullandik.içinde cinko ,e ve b vitamin katkisi da vardi.o sebepten zincoyu biraktik. Muhakkak q10 lullaninnnnn

Ayyy Allahım sen büyüksün.. çok sevindim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..
Bu faydali yazı için tşk ederim inşallah vesile olmuş olur bizlere de..

Şimdiki sayınız kaç çok merak ediyorum??? Sen birşey kullandın mi hiç bide ovulasyon günlerini takip ediyormuydun??

aminnn darisi senin ve tum
Allah büyük gerçekten.. ol derse 1 sperm olsa dahi oldurur.. kendine de bebegine de dikkat et Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin..

Cvp için tşk ederim.
isteyenlerin basina :) rica ederim kendim de ayni sikntilari yasadigim icin yardmci olmak adina tabi ki cevap veririm :)

@Kelebek47 canim kullandigimiz ilk ay 12 milyondu sanirim.2.aysa 23 tu sanirim.tüp bebekten başkasans tanimadi doktorlar ama rRabbim verdi bize o sansi :)
En az 2 ay sabah aksam yemekten sonra en az 50mg. Benim aldigim ilaci bulamazsanız eğer zincoya devam edin.
Zaten mmucize vitamin diye yazmislar nette

merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn:KK19:
Merhaba bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Back
X