- 18 Ağustos 2024
- 43
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi sedanur6549
-
İnşallah en kolayından nasip olurMerhabalar , 5 yıldır evliyim maalesef eşimde varikosel var bu sebeple 2 defa tüp bebek denedik ancak hiç tutunmadı bile , yurtdışından eşim için ilaçlarda söyledik ancak sprem sayısı ve hareketliliğinde herhangi bir değişiklik olmadı , ben normal yollardan gebe kalmak istiyorum inşallah, çevrenizde ya da sizlerden benimle aynı sıkıntıları yaşayan kimse var mı , eşimin sprem sayısını artırmak için neler yapamam lazım önerebileceğiniz bir doktor vs. Lütfen
Aminn inşallahİnşallah en kolayından nasip olurEşiniz için doktorunuza danışarak bazı vitaminler kullanabilirsiniz. Proxceed Plus, Maxigo gibi. Bir de eşinizin sperm değerleri ne kadar düşük? Sperm testi var mı?
Eşinizin bilgilerini silerek paylaşırsanız yorum da yapabiliriz. Ya da buraya yazın isterseniz.Aminn inşallahkullanmadığımız şey kalmadı diye bilirim ,evet var sonuçlar
Evet toplam sperm sayısı ve ileri hareket az görünüyor. Morfoloji 4,4. Lökosit falan yok.
Nasıl olacak bilmiyorum ki var mı tavsiyeleriniz, teşekkür ederim ilginiz içinEvet toplam sperm sayısı ve ileri hareket az görünüyor. Morfoloji 4,4. Lökosit falan yok.
Sayı ve hızı artırabilirsiniz aslında.
Ama en az 3 ay gerçekten çaba harcamanız lazım.
Rica ederimNasıl olacak bilmiyorum ki var mı tavsiyeleriniz, teşekkür ederim ilginiz için
Eşiniz L arginine kullandı mı?Nasıl olacak bilmiyorum ki var mı tavsiyeleriniz, teşekkür ederim ilginiz için
Evet kullandı, kullandığı her ilacın içindede mevcuttuEşiniz L arginine kullandı mı?
Teşekkür ederim hemen inceleyeceğimCoenzim Q10, krill yağı ve balık yağı içeren nordic omega3 var. Promenk var bir de bunların ikisini de kullansın 3 aya düzelmeye başlar insallah
Sizin adınıza çok sevindim , Allah analı babalı büyütsün, teşekkür ederimCanım benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0, morfoloji 1 çıkmıştı. Biz thancs man ve maxigo kullandık bunların yanında erkek spermine arısütünün çok faydalı olduğunu duydum ve üç ay kadar arısütü kullandı eşim. Tekrar test verdiğinde sperm sayısı 75 milyondan 600 küsür milyona, ileri hızlı hareketli spermi ise %12 ye yükselmişti ve ben değerler yükseldikten sonra kendiliğinden iki ay içinde hamile kaldım. Ondan öncesinde çatlatma tedavisi vs denemiştik çünkü bende de pcos var sonuç alamamıştık. Arısütünü şiddetle öneriyorum bir araştır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?