- 16 Ocak 2020
- 48
- 60
- 88

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki hamileymişim gibi kalbim pırpır mutluluktanYaa bu muhteşem çok teşekkür ederim
Hacamati nerelerde yaptınız acaba
Evett bende cokk sevindim çabalarımızın sonuc verdigini gormekten ☺ sayı hız morfoloji önemli ama bilemedim şimdi. Bide toplam ileri hareket %56 yazıyorsa ileri hareket ve yerinde hareketle toplamı olabilirSüper valla çok sevindimböyle şeylerin şifasının ve çaresinin olması çok sevindirici.
Bu testlerde en önemli nokta hangisi acaba? Bizim doktor Kruger i önemsemiyoruz, bizim için önemli değil dedi. Bneim aklıma takılıyo, morfoloji 1 çünkü. İki tane ayrı ayrı da ileri hız hareketi değeri var, bi yerde %7 yazarken bi yerde %56 yazıyo, kafalar karışık![]()
Aynen canım gerçekten düzelince insan öyle hisseder anlıyorum seniSanki hamileymişim gibi kalbim pırpır mutluluktanRabbim o günleride göstersin hepimize insallah
Insallah yaaAynen canım gerçekten düzelince insan öyle hisseder anlıyorum seni
Amin amin
İnşallah hamile de kalırız
Benim esimde düzenli hacamata başlayacak hayırlısı ile bide incir kürü ve keçi boynuzu kürü ne başlayacam yeni bakalım
Meraba ilacın fiyatını ögrenebilrmiyimSanki hamileymişim gibi kalbim pırpır mutluluktanRabbim o günleride göstersin hepimize insallah
Proxeed plus ilacin adı 235e almıştık. Zam geldigini söylemisti ama eczacımızMeraba ilacın fiyatını ögrenebilrmiyim
merhabalar inşallah en kısa zamanda hamile haberinizi alırsınızBeline kuyruk sokumuna kasıklarına göbek deliginin etrafına![]()