Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve hızı arttı🍀

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Azademt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
48
60
88
Screenshot_20210102-145400_WhatsApp.webp
kızlar merhabaa 2 senedir çocuk istiyoruz esimin sperm sonuçları düsük cıkmıştı. Bu testten sonra bir çok macun bitkisel kür vs kullandık bir kac test daha yaptirdik ama en fazla 6ya yükselmisti ileri hareket.. Bizede bi bikkinlik geldi artık bıraktık kürleri falan. Doktora gittigimizde doktorumuz proxeed plus onermisti. 1 ay kullandik sadece ve ben esime hacamat yapmaya başladım. 21 günde 1 tekrarlıyordum. Perşembe günü test verdi tekrar ve o arttiramadığımız sperm sonuçları bizi bu sefer çok mutlu etti. Umarım sizede bi faydam olur diye bilgilendirmek istedimm. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize 🤗💜
IMG-20210102-WA0002.webp

Yaa bu muhteşem çok teşekkür ederim

Süper valla çok sevindim :KK49: böyle şeylerin şifasının ve çaresinin olması çok sevindirici.
Bu testlerde en önemli nokta hangisi acaba? Bizim doktor Kruger i önemsemiyoruz, bizim için önemli değil dedi. Bneim aklıma takılıyo, morfoloji 1 çünkü. İki tane ayrı ayrı da ileri hız hareketi değeri var, bi yerde %7 yazarken bi yerde %56 yazıyo, kafalar karışık:rolleyes:

Süper valla çok sevindim :KK49: böyle şeylerin şifasının ve çaresinin olması çok sevindirici.
Bu testlerde en önemli nokta hangisi acaba? Bizim doktor Kruger i önemsemiyoruz, bizim için önemli değil dedi. Bneim aklıma takılıyo, morfoloji 1 çünkü. İki tane ayrı ayrı da ileri hız hareketi değeri var, bi yerde %7 yazarken bi yerde %56 yazıyo, kafalar karışık:rolleyes:
Evett bende cokk sevindim çabalarımızın sonuc verdigini gormekten ☺ sayı hız morfoloji önemli ama bilemedim şimdi. Bide toplam ileri hareket %56 yazıyorsa ileri hareket ve yerinde hareketle toplamı olabilir 😊 sayı hareket sorunu olanlar lütfen hacamata bi şans verin 😘

Sanki hamileymişim gibi kalbim pırpır mutluluktan 🤗 Rabbim o günleride göstersin hepimize insallah
Aynen canım gerçekten düzelince insan öyle hisseder anlıyorum seni 😍😍
Amin amin
İnşallah hamile de kalırız
Benim esimde düzenli hacamata başlayacak hayırlısı ile bide incir kürü ve keçi boynuzu kürü ne başlayacam yeni bakalım

Aynen canım gerçekten düzelince insan öyle hisseder anlıyorum seni 😍😍
Amin amin
İnşallah hamile de kalırız
Benim esimde düzenli hacamata başlayacak hayırlısı ile bide incir kürü ve keçi boynuzu kürü ne başlayacam yeni bakalım
Insallah yaa 😍 incir yapmadim hic keçiboynuzu yapmıştım eminim oda iyi gelmiştir 😊 çok sevindim inşallah hamilelik haberlerimizide görürüz :KK54:

arkadaşımın eşi de beline Hacamat yaptırmıştı arkadaşım o ay gebe kaldı. Şifa nerden gelir bilinmez

Hanımlar keçiboynuzu kürü yerine soğuk pres keçiboynuzu pekmezi içilse aynı etki olur mu?

Sanırım ilk testi Bahçelievler özel laboratuarda yaptırdınız test çizelgesi bizimkine benziyor

Beline kuyruk sokumuna kasıklarına göbek deliginin etrafına 🤗
merhabalar inşallah en kısa zamanda hamile haberinizi alırsınız
Kendiniz hacamati nasıl yaptınız ve hacamatta kan akıttınız mı bide hacamat yapmak için malzemeleri nereden temin ettiniz

Back
X