Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yenidunya3

Hamd ve Şükür
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
5.693
3.104
373
kızlarr selam sizden acil yardım istiyorum..durumumu biliyorsunuz az buçuk..bugün 2.sperm testi yaptıracaktık ve yaptırdık, sonucu aldık ve 0.1 milyon diyor yani 100000.bu toplam sperm sayısı.ancak başka diğer şeyler yok testte..bunu bir açıklayabilirmisiniz??İlk testte hepsi çizgi çizgiydi yani sıfırdı..lütfen cevap verirseniz sevinirim..4 gün aradan sonra 2. test sonucu yazdığım..

Menide sperm bulunması çok iyi canım. Belli bir sayının altında olunca morfoloji ve harekete bakılmıyor. İçini ferah tut.

canım çok saol, bu bizim için umut olabilir dimi??Çok heyecanlı ve ümitliyim..cuma bir şok yaşamıştık sıfırla, bugün bu değer bize umut versin mi??

tabiki umut olur canım. sonuçta mikroenjeksiyonda 1 tane sperm olması bile yeterli. Rabbim bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

tebrikler canım, sonuçta sperm var elde.

bence hemen bir infertilite kliniğiyle görüşüp bir defa daha örnek verip çıkanları dondurun. sonuçta sıfırlanabiliyormuş onu görmüşsünüz. benim eşimin de önce 1,5 milyon sonra 300.000 çıktı hemen donduruldu. sonrasında micro enjeksiyon denediğimiz gün yine çıktı çok şükür. bence dondurmanızda fayda var, elinizde güvence olur.

canım korkma belli bi sayının altında olunca değerlere bakılmıyor ama tedavi için geç kalmayın erkeğin değerleri inip çıkabiliyor maalesef

kızlarr selam sizden acil yardım istiyorum..durumumu biliyorsunuz az buçuk..bugün 2.sperm testi yaptıracaktık ve yaptırdık, sonucu aldık ve 0.1 milyon diyor yani 100000.bu toplam sperm sayısı.ancak başka diğer şeyler yok testte..bunu bir açıklayabilirmisiniz??İlk testte hepsi çizgi çizgiydi yani sıfırdı..lütfen cevap verirseniz sevinirim..4 gün aradan sonra 2. test sonucu yazdığım..
melisela çıkış az olsa bile tüp bebek şansınız var.tüp bebek için 100 000 iyi bir sayı bence fazla oyalanmayın .daha sonra sonuç sıfır olabilir.çünkü bizde oldu.m tesede bile cıkmıyor artık.

canlar dediğiniz gibi oyalanmayacağız inş, bayramdan sonra eşim tüp bebek merkezinde 3. sperm testini vercek..dondurtacaz..şu 1 ayda geçsin inş..

bızımkısı 170 bındı hareketede bakıldı morfolojıyede

ya bizde onlar yoktu canım..bend anlamadım ayrıntılı bişi değildi bizimki..peki nasıldı değerleriniz??sanırım sende tüp bebek düşünüyordun..bizde artık eylülden sonra bakıcaz tüp bebek işine..

Back
X