eşim kanlı ben ise kansız hacamat yaptırdım ama belkide uygulamayı doğru yapmadık değişen bişey olmadı bende duydum hacamat faydasını ve inanıyorum fayda vereceğine ama işi ehline ve doğru şekilde yaptırmak lazım.
Sülüğün peygamber tavsiyesi olduğunu ilk defa duyuyorum doğrusu bunların hepsi uzmanlık isteyen işler olmasına rağmen malesef rastgele yapılıyor aman dikkat edin fayda bulayım derken sülükten zarar gorenler oluyor. En Temizi ve en güveniliri bence cuppıng therapy ama dediğim gibi uzmanından, bizim yaptırdığımız yer işini gerçekten iyi biliyor orayı tavsiye edebilirim . Biz kısa sürede netice aldık sizde alırsınız inş.
işe yarasaymış keşke...çok emek var sonuç 0 yaşadığınız hayal kırıklığını anlayabiliyorum.
azospermide bir de damarların tıkalı olması durumu varmış ama sadece ameliyatla görülebiliyormuş o damarlar.
yani ameliyat şart damarı görmek için. eğer denemediyseniz deneyin derim ben. kaan aydosun sitesinde anlattığı bir aile de var böyle.
yıllarca uğraşmışlar, herşeyi denemişler sonuç 0. meğerse damar tıkalıymış ve basit bir operasyonla sperm değerleri normal duruma dönmüş. çok ilginç değil mi.
doğru tanı konulamassa böyle oluyor maalesef.
bir de genetik faktörler varmış siz de genetik inceleme yapıldı mı acaba .
ölüm hariç herşeyn tedavisi var ama işte kafamız basmıyor bulamıyoruz çareyi. modern tıp denen şey bile aciz biçok konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?