Arkadaslar internet sitesinde dolasirken sülügün inferlite icin faydalari hakkinaki dialogu sizlere ekliyorum.
spermde canlı hücre yokluğu...
menisinde canlı sperm hücresi olmayanlara faydalımıdır.hangi bölgeye uygulanması gerekir
spermde canlı hücre yokluğu...
bayanlarda ve erkekler de kısırlıkta uygulanmaktadır. kasık bolgesinden ve bel bölgesi ve kuyruk sokumu üzerinden uygulanır. kasık bölgesine 4, kuyruk sokumuna ve be bölgesine 6 - 8 adet uygulanır. 12 seans uygulama sonunda kaynaklara göre % 93 sonuç alındığı söylenmektedir. Sülük bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak hormon bezlerinin yenilenmesini ve daha iyi çalışmasını sağlar. Acil şifalar.
benim annemin zamanında çocuğu olmuyormuş gitmedik dr.kalmamış en son sülük uygulaması yapmış birileri annem hemen hamile kalmış.şuan bendede aynı sıkıntı var ama korkuyorum
Valla korkmanıza gerek yok.
Kısırlık tedavisinde hem erkek hemde kadın için uygulamada çok iyi sonuçlar alınmaktadır.
12 seans uygulayıp çocuğu olan çok insan var....
kısırlık
ben 30 yaşında erkek azoprermiyim. vücudum tanelerle ifade edilecek sayıda sperm üretmekte bu sperlerde ameliyatla (mikrotese) tespit edilebilmekte yumurtalarım fazla gelişmediği için bu durum oluşmuş. ilk
tüp bebek denememizde embriyo oluştu ama eşimin rahim bölgesine yerleştirildikten sonra tutmadı başarızı oldu. sülükler benim derdime çare olabilirmi vücudumun daha çok ve sağlıklı sprem üretmesini sağlayabilirmi. cevabınızı bekliyorum. teşekkürler.
Sağlayabilir. Rusyada uygulanan tedavilerde genellikle 2 aya kadar çok büyük başarı alınıyor. Hem eşiniz hemde siz uygularsaız daha etkili olur