Sperm says dkl iin Avokado

karamelek-07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
661
3
96
43
Antalya
merhaba arkadaslar
tarafımdan denenmıs ve onaylanmıstır kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır sıtede okumustum sperm sayısı cok dusuk olan bır bey yazmıstı
bır dr.arkadası tavsıye etmıs hergun bır avokado yemıs ve
1 ay sonra degerler 2 katına cıkmıs

benım esımde oyle bır sorun yoktu ama sayısıda cok yuksek degıldı
daha once yaptırdıgımız testte 42 mılyon cıkmıstı
bu ay asılama yaptıracagımız ıcın deneyelım dedık fazlası goz cıkarmaz ya :utangac:
6 gun yedı sadece gunde 1 tane ve dun asılama ıcın ornek verdıgınde sonuc
64 mılyondu mıktar oncekınden az olmasına ragmen
ben faydalı oldugunu dusunuyorum netten arastırıncada gorebılırsınız

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Yapmışsın, faydasını görmüşsün ve üşenmeden bize de yazmışsın. ınşallah burdan hamile haberini de alırız..

Canım çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Yapmışsın, faydasını görmüşsün ve üşenmeden bize de yazmışsın. İnşallah burdan hamile haberini de alırız..

sagol canım tum ısteyen kardeslerımıze nasıp olsun ıns.
kendım denemeden yazmak ıstemedım bosuna umutlandırmamak adına
ben gercekten faydasını gordum cok kısa kullanmamıza ragmen

canım nasıl yaptıız avokado araştırdımda degişik şeyler çıktı yumuşaması gerekıyormuş gıbı eşime yedırırım canım ya bılgı verırsen sevınırım

canım nasıl yaptıız avokado araştırdımda degişik şeyler çıktı yumuşaması gerekıyormuş gıbı eşime yedırırım canım ya bılgı verırsen sevınırım

olgunlasınca kabuk rengı sıyah oluyor sımdı tam zamanı
dıs kabugunu soyup cekırdegını cıkarıp meyva gıbı yenılıyor
herhangıbırsey yapmana gerek yok tadı bıraz garıp ama cok faydalı
oyle yıyemezse esın lımon sık yada tuz at bıraz zamanla alısılıyor tadına

bizde aşılamadan önce denemiştik 20 gün ama değişiklik olmadı sayıda tabi denemekte fayda var herkes üzerinde aynı etkiyi yaratmabilir

Arkadaşlar spermin vücutta yapımı yaklaşık 3 ay sürüyormuş (doktorumuz öyle söyledi) (ayrıca kür tedavilerinin de süresinin 2 yada 3 ay olmasının nedeni de bu). Yani örneğin 1 hafta yediğiniz avokadonun sonucunu 3 ay sonra alırsınız. Bu tabiki de ortalama bir rakam.

Arkadaşlar spermin vücutta yapımı yaklaşık 3 ay sürüyormuş (doktorumuz öyle söyledi) (ayrıca kür tedavilerinin de süresinin 2 yada 3 ay olmasının nedeni de bu). Yani örneğin 1 hafta yediğiniz avokadonun sonucunu 3 ay sonra alırsınız. Bu tabiki de ortalama bir rakam.

evet boyle bır teorı olabılır ama ben uygulayarak sonuc aldım ve tavsıye edıyorum denemek sızlere kalmıs

Son düzenleme:
Back
X