Sperm sonucu normal mi?

Nergiz422

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
174
50
18
33
Merhaba,biz 2 senedir bebek için uğraşıyoruz,sadece merak ettim eşimin tahlili böyle çıkmış ve doktor normal dedi.Sizce bir eksik var mı?

Eklentiler

• IMG_3609.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 60
iyi durumda değerleriniz. 45 milyon spermin yarısı hareketli. daha ne olsun. morfolojide önemli aslında. ona da bakılsaydı iyi olurdu. siz rahim filmi çekildiniz mi ?

Merhaba,biz 2 senedir bebek için uğraşıyoruz,sadece merak ettim eşimin tahlili böyle çıkmış ve doktor normal dedi.Sizce bir eksik var mı?
Dr normal demiş,burdan biri hayırrrr değerleriniz çok kötü hemen şu ilacı kullanın dese onu mu dinleyeceksiniz?ben Dr dinlemeyip buraya yazanları anlamıyorum ya

iyi durumda değerleriniz. 45 milyon spermin yarısı hareketli. daha ne olsun. morfolojide önemli aslında. ona da bakılsaydı iyi olurdu. siz rahim filmi çekildiniz mi ?
Ben rahim filmi çekildim evet.Tüplerim açık ve hiç bir sorunumuz yok.Ancak çok yıprandım.

Dr normal demiş,burdan biri hayırrrr değerleriniz çok kötü hemen şu ilacı kullanın dese onu mu dinleyeceksiniz?ben Dr dinlemeyip buraya yazanları anlamıyorum ya
Burası bilgi yardımlaşma grupu.Ben buraya bilgi almak için yazıyorum,eğer benzer durum yaşamadıysanız bilginiz yoksa okuyup geçe bilirsiniz.Her doktor bilgili değildir.Mesela ben 4 farklı doktora gittim bir doktor diğer doktorun yorumladığı sonuçu kabul etmiyor.Yani çok uzun konu.Başınıza gelmeyince anlamamanız normal.

Evet başıma gelmediği için açıp okudum hanıefendi,bilmesem başıma gelmese niye açıyım sayfanızı,ayrıca doktor bilgili değil de buradakiler mi bilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…