Erkek İnfertilitesi Sperm Sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fiyatları tedavinize göre değişiyor özellikle erkek kaynaklı olunca artıyor. Normal tüp bebek 7 8 binlerde ilaçlar ekleniyor sperm dondurma olursa o ekleniyor. Ufak tefek testler eklenebiliyor. Bizim ej ufak hesabımız 15 falandı.

Fiyatları tedavinize göre değişiyor özellikle erkek kaynaklı olunca artıyor. Normal tüp bebek 7 8 binlerde ilaçlar ekleniyor sperm dondurma olursa o ekleniyor. Ufak tefek testler eklenebiliyor. Bizim ej ufak hesabımız 15 falandı.
Hangi hastane için

Hangi hastane için
Ben izmirdeyim buradaki özel için bu istanbul ankarada biraz daha artabiliyor. Yalniz tedaviye bağlı net fiyat alamazsın. Ancak hangi hastaneye gideceksen fiyat listesini iste. Aşamalara göre kafanda biraz fiyat belirtirsin

Siz başlayacağınız dönem yazarsınız bana eğer ben yaptirmis olursam size de anlatırım süreci hem fiyat açısından hemde hastane açısından
Tamam canım inşallah ilk denemede olur senin için dua edeceğim

Bizim de morfoloji sorunumuz var canım 0 morfoloji. Bahçeci de tedaviye başladık inşallah olumlu ilerler. Siz takviye kullanıyor musunuz
Aktardan aldığımız polen propolis ginseng karsimi hap kullaniyorduk birde e vitamini ara verdik biraz bunaldı şimdi de multivitamin almayı dusunuyorum daha önce çok sey kullandık ama olmadi şimdiye kadar belki bizde tup bebek yaptırıriz siz hangi asamadasiniz neler yapiyosunuz canım

Merhaba arkadaşlar. Eşimin verdiği numunede sperm çok az olduğu için morfoloji bakılamamış. Test sonucunda şöyle yazıyor: "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu"
Bu ne anlama geliyor? Pek iyi haber değil galiba, sperm sayıları milyonlarla ifade edilen bir şeyken: ) Bu durumda olan var mı? Eşim 38 yaşında bu arada. Devlet hastanelerinde gerilmesin diye özel bir laboratuvarda yaptırdık testi, üstelik evden götürdük: ) Off off..
Bir de, iyi bir ürolog önerisi olan var mı, İstanbul için..

Merhaba arkadaşlar. Eşimin verdiği numunede sperm çok az olduğu için morfoloji bakılamamış. Test sonucunda şöyle yazıyor: "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu"
Bu ne anlama geliyor? Pek iyi haber değil galiba, sperm sayıları milyonlarla ifade edilen bir şeyken: ) Bu durumda olan var mı? Eşim 38 yaşında bu arada. Devlet hastanelerinde gerilmesin diye özel bir laboratuvarda yaptırdık testi, üstelik evden götürdük: ) Off off..
Canım merhaba. Sperm testi sonucuna tek tahlille karar verilemez. Sperm sayınız çok az ama azosperm değil öncelikle iyi bir doktor bulup testi tekrarlayın tıkanıklık varikosel vs. olabilir. İstanbul'da olmadığım için öneride bulunamayacagım. Eşiniz sigara alkol kullanıyorsa bıraksın evinizden paketli gıdayı çıkarın bol meyve sebze kuruyemiş tüketin. Bunun yanında doktor size takviye verir diye düşünüyorum. Daha sonra tüp bebek yaptıırsınız

Aktardan aldığımız polen propolis ginseng karsimi hap kullaniyorduk birde e vitamini ara verdik biraz bunaldı şimdi de multivitamin almayı dusunuyorum daha önce çok sey kullandık ama olmadi şimdiye kadar belki bizde tup bebek yaptırıriz siz hangi asamadasiniz neler yapiyosunuz canım
Ben rahim filmi çektirdim bu hafta. Önümüzdeki ay adetle birlikte de tedavi başlayacak inşallah canım. Umarım sizin hiç gerek kalmaz tüp bebeğe.

Bizim de ilk yaptırdığımız testte aynı 1-2 hareketli hareketsiz sperm görüldü yazıyordu diğer bütün herşey sperm azlığından değerlendirilmemişti. İzmir de yaşıyoruz ama ürolog bulamadık içimize sinen. İstanbula gittik Emre bakırcıoğluna tekrarlandı sperm testi ve 2.5 milyon çıktı. Morfoloji yine 0 çıktı. Tüp bebekten başka çare yok Doktorlar pek önemsemiyor morfolojiyi ama buradaki bazı arkadaşlar sperm sayıları yüksek olmasına rağmen morfoloji bozukluğu sebebi ile gebe kalamamış hatta tüp bebek başarısız olmuş. Doktoruma sordum morfoloji sıkıntı değil dedi benim de haliyle kafam karıştı. Bizde bekliyoruz öylece napacağımızı bilemez olduk inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir

Sayı taneyle belirtilmis yani sonuç iyi degil evet ama evden goturdunuz bunun etkisi olabilir ama size tavsiyem evde değil hastanede verin bu testi hatta araştırma hastanesi olsun bunda bi sakınca yok ortamları da kötü değil eşiniz sigara alkol kullanıyor mu

Ben rahim filmi çektirdim bu hafta. Önümüzdeki ay adetle birlikte de tedavi başlayacak inşallah canım. Umarım sizin hiç gerek kalmaz tüp bebeğe.
Amin canım inşallah bekleyen herkesin gönlüne göre versin rabbim bende emin değilim tup konusunda hayırlısı artık

Sayı taneyle belirtilmis yani sonuç iyi degil evet ama evden goturdunuz bunun etkisi olabilir ama size tavsiyem evde değil hastanede verin bu testi hatta araştırma hastanesi olsun bunda bi sakınca yok ortamları da kötü değil eşiniz sigara alkol kullanıyor mu
Teşekkürler.. Hayır, alkol ayda yılda bir kullanır.

Back
X