- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastane içinFiyatları tedavinize göre değişiyor özellikle erkek kaynaklı olunca artıyor. Normal tüp bebek 7 8 binlerde ilaçlar ekleniyor sperm dondurma olursa o ekleniyor. Ufak tefek testler eklenebiliyor. Bizim ej ufak hesabımız 15 falandı.
Ben izmirdeyim buradaki özel için bu istanbul ankarada biraz daha artabiliyor. Yalniz tedaviye bağlı net fiyat alamazsın. Ancak hangi hastaneye gideceksen fiyat listesini iste. Aşamalara göre kafanda biraz fiyat belirtirsinHangi hastane için
Tamam canım inşallah ilk denemede olur senin için dua edeceğimSiz başlayacağınız dönem yazarsınız bana eğer ben yaptirmis olursam size de anlatırım süreci hem fiyat açısından hemde hastane açısından
Allah razı olsun senin de bebisin hemen gelsin insallsh❤Tamam canım inşallah ilk denemede olur senin için dua edeceğim
Bizim de morfoloji sorunumuz var canım 0 morfoloji. Bahçeci de tedaviye başladık inşallah olumlu ilerler. Siz takviye kullanıyor musunuzAllah razı olsun senin de bebisin hemen gelsin insallsh❤
Aktardan aldığımız polen propolis ginseng karsimi hap kullaniyorduk birde e vitamini ara verdik biraz bunaldı şimdi de multivitamin almayı dusunuyorum daha önce çok sey kullandık ama olmadi şimdiye kadar belki bizde tup bebek yaptırıriz siz hangi asamadasiniz neler yapiyosunuz canımBizim de morfoloji sorunumuz var canım 0 morfoloji. Bahçeci de tedaviye başladık inşallah olumlu ilerler. Siz takviye kullanıyor musunuz
Canım merhaba. Sperm testi sonucuna tek tahlille karar verilemez. Sperm sayınız çok az ama azosperm değil öncelikle iyi bir doktor bulup testi tekrarlayın tıkanıklık varikosel vs. olabilir. İstanbul'da olmadığım için öneride bulunamayacagım. Eşiniz sigara alkol kullanıyorsa bıraksın evinizden paketli gıdayı çıkarın bol meyve sebze kuruyemiş tüketin. Bunun yanında doktor size takviye verir diye düşünüyorum. Daha sonra tüp bebek yaptıırsınızMerhaba arkadaşlar. Eşimin verdiği numunede sperm çok az olduğu için morfoloji bakılamamış. Test sonucunda şöyle yazıyor: "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu"
Bu ne anlama geliyor? Pek iyi haber değil galiba, sperm sayıları milyonlarla ifade edilen bir şeyken: ) Bu durumda olan var mı? Eşim 38 yaşında bu arada. Devlet hastanelerinde gerilmesin diye özel bir laboratuvarda yaptırdık testi, üstelik evden götürdük: ) Off off..
Bir de, iyi bir ürolog önerisi olan var mı, İstanbul için..
Ben rahim filmi çektirdim bu hafta. Önümüzdeki ay adetle birlikte de tedavi başlayacak inşallah canım. Umarım sizin hiç gerek kalmaz tüp bebeğe.Aktardan aldığımız polen propolis ginseng karsimi hap kullaniyorduk birde e vitamini ara verdik biraz bunaldı şimdi de multivitamin almayı dusunuyorum daha önce çok sey kullandık ama olmadi şimdiye kadar belki bizde tup bebek yaptırıriz siz hangi asamadasiniz neler yapiyosunuz canım
Bizim de ilk yaptırdığımız testte aynı 1-2 hareketli hareketsiz sperm görüldü yazıyordu diğer bütün herşey sperm azlığından değerlendirilmemişti. İzmir de yaşıyoruz ama ürolog bulamadık içimize sinen. İstanbula gittik Emre bakırcıoğluna tekrarlandı sperm testi ve 2.5 milyon çıktı. Morfoloji yine 0 çıktı. Tüp bebekten başka çare yok Doktorlar pek önemsemiyor morfolojiyi ama buradaki bazı arkadaşlar sperm sayıları yüksek olmasına rağmen morfoloji bozukluğu sebebi ile gebe kalamamış hatta tüp bebek başarısız olmuş. Doktoruma sordum morfoloji sıkıntı değil dedi benim de haliyle kafam karıştı. Bizde bekliyoruz öylece napacağımızı bilemez olduk inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verirMerhaba arkadaşlar. Eşimin verdiği numunede sperm çok az olduğu için morfoloji bakılamamış. Test sonucunda şöyle yazıyor: "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu"
Bu ne anlama geliyor? Pek iyi haber değil galiba, sperm sayıları milyonlarla ifade edilen bir şeyken: ) Bu durumda olan var mı? Eşim 38 yaşında bu arada. Devlet hastanelerinde gerilmesin diye özel bir laboratuvarda yaptırdık testi, üstelik evden götürdük: ) Off off..
Sayı taneyle belirtilmis yani sonuç iyi degil evet ama evden goturdunuz bunun etkisi olabilir ama size tavsiyem evde değil hastanede verin bu testi hatta araştırma hastanesi olsun bunda bi sakınca yok ortamları da kötü değil eşiniz sigara alkol kullanıyor muMerhaba arkadaşlar. Eşimin verdiği numunede sperm çok az olduğu için morfoloji bakılamamış. Test sonucunda şöyle yazıyor: "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu"
Amin canım inşallah bekleyen herkesin gönlüne göre versin rabbim bende emin değilim tup konusunda hayırlısı artıkBen rahim filmi çektirdim bu hafta. Önümüzdeki ay adetle birlikte de tedavi başlayacak inşallah canım. Umarım sizin hiç gerek kalmaz tüp bebeğe.
Teşekkürler.. Hayır, alkol ayda yılda bir kullanır.Sayı taneyle belirtilmis yani sonuç iyi degil evet ama evden goturdunuz bunun etkisi olabilir ama size tavsiyem evde değil hastanede verin bu testi hatta araştırma hastanesi olsun bunda bi sakınca yok ortamları da kötü değil eşiniz sigara alkol kullanıyor mu