Erkek İnfertilitesi Sperm sonucum lütfen bakınnn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mmeryem47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
15
1
1
37
Arkadaşlar burda sanırım doktora yazıyordunuz sonucu kendisi değerlendiriyordu ama ben o bölümü bulamadım siz bakar mısın sonucuma bi anormallik varmı

Miktar 3 cc
Renk opak
1ccde sperm. 50.5 milyon
Total sperm 151.5 milyon
Hızlı ileri hareketli %3
Yavaş ileri hareketli %87
Yeribde hareketli %3
Hareketsiz %7

Arkadaşlar doktorum güzel dedi ama araştırdığım kadarıyla hızlı ileri hareketli düşük mü yoksa sperm sayısına göre normal mı kafayı yicem

Canim degerleri gayet guzel ileri hareketliler az ama hizlandirabilirsiniz. Her aksam yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu sperm hızını arttırıyor. Onu yapamazsan keciboynuzu kürü yap derim ama havuc suyunu kesinlinle öneririm çünkü sorun sperm sayisinda degil hızında

Canim degerleri gayet guzel ileri hareketliler az ama hizlandirabilirsiniz. Her aksam yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu sperm hızını arttırıyor. Onu yapamazsan keciboynuzu kürü yap derim ama havuc suyunu kesinlinle öneririm çünkü sorun sperm sayisinda degil hızında
İlk gebeliğimde böyle bir sorun yoktu ozaman da Tahlil vermişti eşim hareket %65 ti gerçekten çok düşüş olmuş hala şoktayım bazı yerlerde ilacı yok diyorlar havuç ve inciri deneyelim 3 yıldır cocuk istiyoruz Bendede Pko var sorun hep bende sanıyordum kesin yükselir değil mi değerler eğer kür yaparsak

Yukselir canim merak etme degerler gayet guzel. Kurler ile bir ayda duzelir Allah in izniyle :)

dün tahlil yaptık eşimin sonucu sperm sayısı:30 milyon total sayı:90 milyon lifekisyon süresi:60 lökosit:1 ileri hızlı hareketli:35 ileri yavaş hareketli:25 yerinde hareketli:20 hareketsiz:20 normal sperm hücresi:45 anormal sperm hücresi:55 yorum alabilirsem sevinirim

dün tahlil yaptık eşimin sonucu sperm sayısı:30 milyon total sayı:90 milyon lifekisyon süresi:60 lökosit:1 ileri hızlı hareketli:35 ileri yavaş hareketli:25 yerinde hareketli:20 hareketsiz:20 normal sperm hücresi:45 anormal sperm hücresi:55 yorum alabilirsem sevinirim
Ileri haréketli icin %35 sınır demisti bizim dr

gayet guzel canim ileri hareket 32den yuksek olmasi gerekiyor diger degerlerde iyi inşallah istediginiz zaman güzel haber alirsiniz..

İleri hız çok önemli en az yüzde 32 olması lazım biz 1.5 yıl ugrastik en son yüzde 12 ye çıktı eşim Kaan hocaya gitti 2 ay sonra hamile kaldım bizde ki sorun sadece hız değil sperm dna hasarı da vardi

Back
X