• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm tahlili

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
IMG_1912.webp
kızlar bi bakarmısınız sıkıntı varmı

verdiğiniz örnekte morfoloji hız ve sayıya bakılıyo canım aslında oda önemli baksalardı keşke bu hız değerleriyle rahat hamile kalabilirsin ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı %50 olması gerekiyo sizinki % 55 gayet iyi sperm sayınızdA ÇOK GÜZEL YETERLİ NE KADAR ZAMANDIRR HAMİLE KALAMIYOSUN AYRICA SEN KENDİNE baktırdın mı adetin düzenli mi

Canım her şeyime baktılar bi rahim filmi kalmıştı oda bugun çekildi çok sancılı bişeymiş ama Allaha şükür oda temiz çıktı, yumurtlama dönemlerinede dikkat ediyorum 1 yıl 3 ay oldu:(

Aldım canım benim aldım onuda aldım yapmadığım kalmadıki çok kafaya takıyorum ondan belkide... bi yerde okumuştum rahim filminden sonra olabiliyormuş belkiiii, işe yarar belkide yirmi gün var hasta olmama nolcak bakalım

evet canım herşeyiniz normal belki de ondandır olur inşallah canım bizde 1.5 senedir bekliyoruz yok hala canım kafaya takmamak için bende ders çalışıyorum kpss ye hazırlanıyorum sende oyalanacak bişey bul kendine canım

Hiç boş kalmıyorumki hep bişeylerle meşgulüm ama işte akıl orda kurtulamıyorum bi türlü :(
neyse canım çok tesekkür ediyorum gerçekten biraz rahatladım,Allahım en kısa zamanda sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK200:

Bi ay klomen kullandım canım sonra çatlatma iğnesi yapıldı bişey olmadı sonrasında dr değiştirdim buda hasta olunca ikinci gün gel dedi yine klomen vercekler heralde

Merhaba bizimde testi yorumlarmısınız rica etsem doktor yorum bile yapmadan neofortil verdi. Yarın ilaca başlayacak. Ama ben ek kür yapmak istiyorum. Üç ay sonra test yenilenecek. Ama sperm değerimiz çok düşük .bilgisi olan lütfen yorum yapsın

Eklentiler

• IMG_9952.webp
    IMG_9952.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
Back
X