- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim doktor ne yorum yaptı acaba testiniz?Teşekkürler cevabınız icin
Sayı ne kadar ?Bazen hiç bir sorunu olmayıp asilama si tutmayan insanlar var bazende tutan insan var inşallah tutar canım bizim sonuçlarda sizin gibi böyle de olur diyorlar varikosel var bizde bundan kaynaklı böyle ileri hareket 18 yavaş 10 ileri hareketin 25 olması gerekiyor normal olması için sonuçların
1 buçuk ay önce sayı 141 milyon. İleri %3 yavaş hız % 11 di. E ve çinko ilaçları kullandı ayrıca k. Boynuzu ve çaksir suyu da kullandisayı iyi. hareketlilik biraz düşük ama sayıya oranla çok kötü değil. Bence E vitamini ve proxeed plus gibi ilaçlarla sorun aşılır. Geçmiş olsun.
70 milyonSayı ne kadar ?
Aşılama mi yaptirdiniz ?70 milyon
hayır henuz yaptırmadık 1 seneyı tamamlayacagız doğal yolla olmssa yaptırıcaz tabıkıAşılama mi yaptirdiniz ?
Anladım hayırlısı olsunhayır henuz yaptırmadık 1 seneyı tamamlayacagız doğal yolla olmssa yaptırıcaz tabıkı
Ama 8 aydır kalamadimBence bu değerlerle doğal yoldan da olur. Aşılamaya hacet yok yani. Biraz takviye kullansın eşiniz hareket için. Aşılamanın doğal yoldan çok farkı yok ki. İğneleri falan zararlı bayan için. Ben tavsiye etmiyorum.
Canım 8 ay nedir ki.. Ben 19 aydır deniyomAma 8 aydır kalamadimdoktorum da suan için normal olmaz dedi ama 3 aya kadar düzelir dedi. Eşim ilaç ve kur takviyesi alıyor.
Canim her ay doktor kontrolundeyim yumurta takibini yaptiriyorum esimde ki sorun çok mor elimi bozuyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim boş çünkü ortada bi sorun var ve düzelmesi lazım. Çok şükür biraz erken fark ettik sorunuCanım 8 ay nedir ki.. Ben 19 aydır deniyomSorunu olmayıp 8. ay deneyip kalamayanlar var. Ovulasyon testi kullanmıyosan şayet öneririm. Yumurtlama zamanını belirlemek çok önemli.
Canım şükretmek lazım azospermli olup tüp bebek ihtimali olmayan o kadar çok kişi var ki. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sabır şükür dua;İhtiyacımız olan tek şey bu aslnda..Canim her ay doktor kontrolundeyim yumurta takibini yaptiriyorum esimde ki sorun çok mor elimi bozuyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim boş çünkü ortada bi sorun var ve düzelmesi lazım. Çok şükür biraz erken fark ettik sorunu
Evet canim sukretmek ve dua etmek lazım hepCanım şükretmek lazım azospermli olup tüp bebek ihtimali olmayan o kadar çok kişi var ki. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sabır şükür dua;İhtiyacımız olan tek şey bu aslnda..