• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm test sonuçları lütfen bakin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Aşılama için yeterli mi ? Lütfen yorumlar misiniz ?

Eklentiler

• 20160217_131542.webp
    20160217_131542.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 955
Sayınız yeterki hareket problemi var sadece asilamayacak birsey değil .Aşılama başarı oranı %10 ile 15 arası dir yani düşüktür sizin için değil genel olarak belirlenen yuzdedir

Sayı iyi sayıdan kurtariyorsunuz dedi. Acaba benim gibi olan var mı ? Sonuçları buna yakın olup da asilamasi tutan ? 20 milyona yakın ileri hızlı sperm var dedi bide

Bazen hiç bir sorunu olmayıp asilama si tutmayan insanlar var bazende tutan insan var inşallah tutar canım bizim sonuçlarda sizin gibi böyle de olur diyorlar varikosel var bizde bundan kaynaklı böyle ileri hareket 18 yavaş 10 ileri hareketin 25 olması gerekiyor normal olması için sonuçların

Bazen hiç bir sorunu olmayıp asilama si tutmayan insanlar var bazende tutan insan var inşallah tutar canım bizim sonuçlarda sizin gibi böyle de olur diyorlar varikosel var bizde bundan kaynaklı böyle ileri hareket 18 yavaş 10 ileri hareketin 25 olması gerekiyor normal olması için sonuçların
Sayı ne kadar ?

sayı iyi. hareketlilik biraz düşük ama sayıya oranla çok kötü değil. Bence E vitamini ve proxeed plus gibi ilaçlarla sorun aşılır. Geçmiş olsun.

sayı iyi. hareketlilik biraz düşük ama sayıya oranla çok kötü değil. Bence E vitamini ve proxeed plus gibi ilaçlarla sorun aşılır. Geçmiş olsun.
1 buçuk ay önce sayı 141 milyon. İleri %3 yavaş hız % 11 di. E ve çinko ilaçları kullandı ayrıca k. Boynuzu ve çaksir suyu da kullandi

Sperm sonuclari böyle olup asilamayla hamile kalan var mı ? Lütfen varsa yazsin

Bence bu değerlerle doğal yoldan da olur. Aşılamaya hacet yok yani. Biraz takviye kullansın eşiniz hareket için. Aşılamanın doğal yoldan çok farkı yok ki. İğneleri falan zararlı bayan için. Ben tavsiye etmiyorum.

Bence bu değerlerle doğal yoldan da olur. Aşılamaya hacet yok yani. Biraz takviye kullansın eşiniz hareket için. Aşılamanın doğal yoldan çok farkı yok ki. İğneleri falan zararlı bayan için. Ben tavsiye etmiyorum.
Ama 8 aydır kalamadim :( doktorum da suan için normal olmaz dedi ama 3 aya kadar düzelir dedi. Eşim ilaç ve kur takviyesi alıyor.

Ama 8 aydır kalamadim :KK43: doktorum da suan için normal olmaz dedi ama 3 aya kadar düzelir dedi. Eşim ilaç ve kur takviyesi alıyor.
Canım 8 ay nedir ki.. Ben 19 aydır deniyom :mad: Sorunu olmayıp 8. ay deneyip kalamayanlar var. Ovulasyon testi kullanmıyosan şayet öneririm. Yumurtlama zamanını belirlemek çok önemli.

Canım 8 ay nedir ki.. Ben 19 aydır deniyom :mad: Sorunu olmayıp 8. ay deneyip kalamayanlar var. Ovulasyon testi kullanmıyosan şayet öneririm. Yumurtlama zamanını belirlemek çok önemli.
Canim her ay doktor kontrolundeyim yumurta takibini yaptiriyorum esimde ki sorun çok mor elimi bozuyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim boş çünkü ortada bi sorun var ve düzelmesi lazım. Çok şükür biraz erken fark ettik sorunu

Canim her ay doktor kontrolundeyim yumurta takibini yaptiriyorum esimde ki sorun çok mor elimi bozuyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim boş çünkü ortada bi sorun var ve düzelmesi lazım. Çok şükür biraz erken fark ettik sorunu
Canım şükretmek lazım azospermli olup tüp bebek ihtimali olmayan o kadar çok kişi var ki. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sabır şükür dua;İhtiyacımız olan tek şey bu aslnda..

Canım şükretmek lazım azospermli olup tüp bebek ihtimali olmayan o kadar çok kişi var ki. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sabır şükür dua;İhtiyacımız olan tek şey bu aslnda..
Evet canim sukretmek ve dua etmek lazım hep

Back
X