Tüp Bebek Merkezleri Sperm test sonuçları

Yeni gelinnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
24
6
36
39
Arkadaşlar lütfen acil bilgisi olan yanıtlaya bilirmi çok merak ediyorum eşimin sperm test sonuçları

Eklentiler

• 7942E914-DEE7-426C-89FA-20CFF43168F7.webp
    7942E914-DEE7-426C-89FA-20CFF43168F7.webp
    32 KB · Görüntüleme: 177
Esinizin spermleri %99 oranında amorfik yani maalesef üreme özellikleri yok. Sperm sayısı ve morfolojisi de oldukça düşük. Rabbim sabır ve şifa nasip etsin...

Allah razı olsun evet öyleymiş tüp bebek şansı var mı acaba bayram sonrası randevu alıcam inşallah doktor iyi bişey söyler diye umut ediyorum

doktor daha iyi bilir ama öncesinde biraz ilaç tedavisi vs alması gerekir bu tabloda tüp bebek de zor gibi duruyor. Bitkisel olur tıbbi olur her türlü şansınızı deneyin. Allahtan umut kesilmez kimlerin kimlerin bebeği oluyor.

Bu arada yaşlarınız kaç acaba? Ve kaç yıllık evlisiniz?

doktor daha iyi bilir ama öncesinde biraz ilaç tedavisi vs alması gerekir bu tabloda tüp bebek de zor gibi duruyor. Bitkisel olur tıbbi olur her türlü şansınızı deneyin. Allahtan umut kesilmez kimlerin kimlerin bebeği oluyor.

Bu arada yaşlarınız kaç acaba? Ve kaç yıllık evlisiniz?
İkimizinde yaşı 33 1.5 yıllık evliyiz deniycem ama hiç umudum kalmadı bu testten sonra

İkimizinde yaşı 33 1.5 yıllık evliyiz deniycem ama hiç umudum kalmadı bu testten sonra
Merhaba, size Ankara'da Kaan Aydos'u tavsiye edebilirim, önce mutlaka ilaç tedavisi görsün eşiniz. Ondan sonra tüp bebeğe geçin. Allah yardımcınız olsun ❤

nasip bazi seyler, bazen hersey cok normal oluyor ciftlerde ama omur boyu cocuk sahibi olamiyorlar, bazen kesinlikle olmaz denilen ciftlerin 2ser 3er cocuklari oluyor. Henuz birsey denemeden doktorla gorusmeden umutsuzluga kapilmayin.

Merhaba, size Ankara'da Kaan Aydos'u tavsiye edebilirim, önce mutlaka ilaç tedavisi görsün eşiniz. Ondan sonra tüp bebeğe geçin. Allah yardımcınız olsun ❤
Teşekkür ederim amin çok sağolun bu ay gebelik ile alakalı tüm belirtilerim vardı aslında testi görmeden önce halada devam ediyor umudum vardı biraz ama maalesef piskolojikmiş demekki kendi doktorumla görüştükten sonra önerdiğiniz doktoruda denerim tekrar teşekkür ❤️

nasip bazi seyler, bazen hersey cok normal oluyor ciftlerde ama omur boyu cocuk sahibi olamiyorlar, bazen kesinlikle olmaz denilen ciftlerin 2ser 3er cocuklari oluyor. Henuz birsey denemeden doktorla gorusmeden umutsuzluga kapilmayin.

Haklısınız ama testi alınca uykum kaçtı resmen çok zor bir durum rabbim hayırlısını versin inşallah ilginize çok teşekkür ederim ☺️

Back
X