- 8 Aralık 2020
- 49
- 24
- 38
- 33
- Konu Sahibi Umut Mucize
merhabalar eşimin test sonucu anlayan biri yardımcı olabilir mi nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilen birisi var mı acaba hiç bişey anlamadik da bizmerhabalar eşimin test sonucu anlayan biri yardımcı olabilir mi nolur Eki Görüntüle 2938744
Azospermi yaziyor.herşeyin bı çaresi olur elbet merak etmeyin infertilite doktoruna gidin yol gösterir sizeKimse bilmiyor mu gerçekten lütfen bi görün ben bakıyorum araştırıyorum ama hiç anlamadım
Tamamdır mervişAzospermi denmiş canım. @Yasnaz bu konuda detaylı bilgi verebilir.
Canım etikerliyorum hep ama sorun olmuyor di mi?Tamamdır merviş![]()
Maalesef eşiniz azospermi yani sperm cıkısı yok 0 canlıda cansızda yok demek oluyor bu. Tek testle azosperm i teshisi konulmaz demişti doktorumuz öncelikle iyi bir üroloji uzmanına gidin tekrar test yaptırın ve azosperm i sebebini arastırın.merhabalar eşimin test sonucu anlayan biri yardımcı olabilir mi nolur Eki Görüntüle 2938744
Yok canım yok ne sorunu birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu banaCanım etikerliyorum hep ama sorun olmuyor di mi?![]()
Allah razı olsun çiçeğim.Yok canım yok ne sorunu birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu banaben her konuya bakamıyorum görsem zaten yardımcı olurum sen etikete devam et
![]()
Senden de canım benimAllah razı olsun çiçeğim.![]()
Anladım çok teşekkür ederim desteğiniz içinMaalesef eşiniz azospermi yani sperm cıkısı yok 0 canlıda cansızda yok demek oluyor bu. Tek testle azosperm i teshisi konulmaz demişti doktorumuz öncelikle iyi bir üroloji uzmanına gidin tekrar test yaptırın ve azosperm i sebebini arastırın.
Bişey daha sorsam tabiki önce doktor bilir elbet ama ben bu akşam öğrendim o yüzden henüz hiç bilgim yok azospermi varsa normal yolla gebelik elde edilmez miMaalesef eşiniz azospermi yani sperm cıkısı yok 0 canlıda cansızda yok demek oluyor bu. Tek testle azosperm i teshisi konulmaz demişti doktorumuz öncelikle iyi bir üroloji uzmanına gidin tekrar test yaptırın ve azosperm i sebebini arastırın.
Mümkün değil hatta imkansız sperm çıkışı yokki gebelik olsunBişey daha sorsam tabiki önce doktor bilir elbet ama ben bu akşam öğrendim o yüzden henüz hiç bilgim yok azospermi varsa normal yolla gebelik elde edilmez mi
Öyle üzüldüm ki bu yorumuna bilmediğin bir yolun başındasin. Bizde de erkek faktörü vardı. Bende hiç ihtimal vermiyordum çünkü o zamana kadar erkek faktörünün bu denli yaygın olduğunu bilmiyordum.. eğer eşin gerçekten azospermse yolun uzun olacak. Rabbim yardımcın olsun. @Yasnaz rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahBişey daha sorsam tabiki önce doktor bilir elbet ama ben bu akşam öğrendim o yüzden henüz hiç bilgim yok azospermi varsa normal yolla gebelik elde edilmez mi
Amin inşallahÖyle üzüldüm ki bu yorumuna bilmediğin bir yolun başındasin. Bizde de erkek faktörü vardı. Bende hiç ihtimal vermiyordum çünkü o zamana kadar erkek faktörünün bu denli yaygın olduğunu bilmiyordum.. eğer eşin gerçekten azospermse yolun uzun olacak. Rabbim yardımcın olsun. @Yasnaz rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah![]()
Amin inşallah Allah razı olsun akşamdan beri okuyup duruyoruz daha doktorumuzla konuşmadıkÖyle üzüldüm ki bu yorumuna bilmediğin bir yolun başındasin. Bizde de erkek faktörü vardı. Bende hiç ihtimal vermiyordum çünkü o zamana kadar erkek faktörünün bu denli yaygın olduğunu bilmiyordum.. eğer eşin gerçekten azospermse yolun uzun olacak. Rabbim yardımcın olsun. @Yasnaz rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah![]()
3. Tedavi sonucunda oldu. Bizde sperm vardi 8 milyon kadar . 15 mil doğal gebelik için lazım olan. Birde hızı yavaşti.Amin inşallah Allah razı olsun akşamdan beri okuyup duruyoruz daha doktorumuzla konuşmadıksizin oldu mu peki
Aynii yollardan ayni bilinmezliklerl3 geçtigimiz icin ve bende ayni arayislara ve umutlara tutundugum icin bir zamanlar.. simdi size de yazmak istedim. Yeniden testler vereceksiniz. hormon fiziksel muayene ultrason ile bakilacak. Insallah sigara kullanımı yoktur eşinizin. Bizde bu sonuctan gorunce testler cikmamis bo türlü hep sıfır gözüküyor demistik.. keske oyle olsaydi..ama bugune sukur. 1 yil once esim ameliyat oldu mikro tese. Yuzde 30 40 sansi vardi. Allaha şükür cikti sperm ameliyatla. Donduruldu embriyolarimiz ve transfer yapıldı.. suan hamileyim ve gozlerim dolu dolu yazıyorum. Umidinizi kesmeyin, dik durun ve korkmayın. Hasarda kalmadi 15 gunde toparlandi esim eskisi gibi oldu. Simdilerde yeniden bi sperm verecegoz belki degisklik vardir diye olurya .insallah hicbirine gerek kalmazda ikinci ucuncu testte spermleriniz gözükür.Amin inşallah Allah razı olsun akşamdan beri okuyup duruyoruz daha doktorumuzla konuşmadıksizin oldu mu peki