Erkek İnfertilitesi Sperm Test ve Lokosit

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cikolata1655

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
87
68
38
35
arkadaşlar merhaba, eşimin sperm testleri yapılan tarihleri itibariyle iyiye gitmekte ama morfoloji sorunu aynı devam , onun haricinde kafamızı karıştıran Lökosit , eşimin ilk testinde %7 gibi yüksek bir rakam çıkmıştı ve bellide denemelerin hüsranı ona bağlıydı çünkü ileri hız 0 dı. Sonra ilaç kullandı lokosit gitti hız iyi derecelere çıktı , morfoloji yine aynı devam , akabinde tekrar test yaptırdık ama yine lokosit sıkıntımız çıktı , bu konuda sayı hız tarafında sıkıntımız olmaması iyi ama lokosit yüzünden belki morfoloji sıkıntısı da çocuğu engelliyor oldu, bu konuda tecrübeli bilgili başına gelen birileri var mı acaba ? , en yakın zamanda iyi bir üroloğa gideceğiz sıkıntı ne bakalım çözmek istiyoruz ,

Eklentiler

• 50906E6F-9DE6-41D1-9DEC-D127ABE905FB.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 274
  • AB97A8DB-21CD-4554-9DDB-B052F8161DC7.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 279
  • 51D3C433-4A5E-45D4-980B-E604E8A6A934.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 198
  • A20D2E19-68EB-48FD-B3E2-0231FD80086A.webp
    34 KB · Görüntüleme: 269
Morfoloji icin coban cokerteb cayi yapin burda 0 morfoloji olan biri coban cokerten kullanınca. 8 e yukselmis değeri hamile kalmis

Acaba lökosit probleminizi çözdnz mü merak ettim aynı sorunu bizde yaşyrz

Acaba lökosit probleminizi çözdnz mü merak ettim aynı sorunu bizde yaşyrz
Canım merhaba, tez zamanda sağlıklı süreçler dilerim.
Biz sorunu sanırım çözdük :) şuan allah kısmet ederse doğal yoldan ikizlere gebeyim :) çünkü en son testten sonra bir daha test yaptırmadık hamile olduğumu öğrendim. Yaptıklarımı şöyle özetliyeyim dilersen yardımcı olmak adına,
İlk etapta antibiyotik kullandık geçmesi için doktora görünüp , daha sonra burada duyduğum takviye çoğu şeyi yapmaya çalıştım. Yağda bekletilen incir,çoban çökerten,keçi boynuzu kuru,fındık badem,çakşır yaklaşık 3-4 ay filan sanırım kullandık. Daha sonra morfoloji sıkıntısı için de e vitamini duymuştuk onu da 1 kutu bitirdik ve hamile olduğumu öğrendim. Süreç bu şekilde tez zamanda inşallah hayırlı haberler alırsınız dualarım sizlerle olsun.

Lökosit için kullandğnz antibiyotiğinin adını hatırlyr msnz,biz cipro yu kullanyrz ama bi etkisini göremedik şimdi tekrar aynı antibiyotiğe başladık.Bizim tek problemimiz lökosit değil malesef,sperm sayımız mak.5 milyona ulaştı o da keçiboynuzu pekmezi ile ama bu pekmez aynı zamanda lökositi de artırdı bu yüzdn pekmezi bıraktk ilk amacımz lökositi bitirmek inşallah halledeblrz çünkü bizim lökosit sayımız küçümsenmeyecek kadar fazla 44 milyon

Lökosit için kullandğnz antibiyotiğinin adını hatırlyr msnz,biz cipro yu kullanyrz ama bi etkisini göremedik şimdi tekrar aynı antibiyotiğe başladık.Bizim tek problemimiz lökosit değil malesef,sperm sayımız mak.5 milyona ulaştı o da keçiboynuzu pekmezi ile ama bu pekmez aynı zamanda lökositi de artırdı bu yüzdn pekmezi bıraktk ilk amacımz lökositi bitirmek inşallah halledeblrz çünkü bizim lökosit sayımız küçümsenmeyecek kadar fazla 44 milyon

İnan’ın ki hatırlamıyorum baya bir zaman etçi sıradan ve 2 adet ayrı ilaç kullandık, tabi öncelikle lökositi yenmeniz daha sonra sayıniçin ek takviye yapmalısınız, inşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız,

Tavsiye ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Kızlar nedense buraya yazma gereksinimi duyuyrm...bahsetmştm belki hatrlrsnz bizim lökosit problemimz vardı ve de 22 milyndn 44 milyona yükselmişti,ramazan vesilesiyle antibiyotiğe ara vermştk bugün özel bir hastaneye gidip muaye oldk ve test verdk,sonucuna çok şaşırdk çünkü lökosit 3 milyona dülmüş sperm sayımz ise 5 milyondan 64 milyona yükselmiş rabbime şükür şu an hala lökositle uğraşyr ayrıca sayımz artmasına rağmen ileri hız 0 a düşmüş yine de rabbime çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…