Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen devlette yaptırdı benim eşimde ücretsiz be sıra da olmuyor canımKızlar ne kadara yaptırdı eşleriniz bu testi?
Kuzum bence devlet hastanesinden üroloji bölümünden randevu alın tamamen ücretsizBazı üni hastanelerinde ücretli olabiliyormuş. Ama malesef biz yaptıramıyoruz eşim yaptırmıyor bu defada ücreti borçlarını bahane etti onun yüzünden bende dogru düzgun muayne olamıyorum derdimide kmseye anlatamıyorum bu cahilliğide kaldıramıyorm artık![]()
Alsamda gitmicek tükendim artık yaş 29 boşayamamda bunu canım ben depresyona giricem bu kocam yuzunden neden gitmıyor neyden cekınıypr hala anlamadımKuzum bence devlet hastanesinden üroloji bölümünden randevu alın tamamen ücretsiz
OyyyAlsamda gitmicek tükendim artık yaş 29 boşayamamda bunu canım ben depresyona giricem bu kocam yuzunden neden gitmıyor neyden cekınıypr hala anlamadım![]()
Aynı durumu ben de yaşadım. En son mens olduğumda bu da sondu dedim. Artık ilaç alıp korunacağım. Bu şekilde aklımı yitireceğim çünkü. Her ay beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşayacağıma korunurum daha iyi dedim. Bunun üzerine paşa paşa gidip testini verdi.Alsamda gitmicek tükendim artık yaş 29 boşayamamda bunu canım ben depresyona giricem bu kocam yuzunden neden gitmıyor neyden cekınıypr hala anlamadım![]()
Erkeklik gururları canım onda hiç problem olur mu olmaz diye düşünmezlerAlsamda gitmicek tükendim artık yaş 29 boşayamamda bunu canım ben depresyona giricem bu kocam yuzunden neden gitmıyor neyden cekınıypr hala anlamadım![]()
Kuzum benim keske ama umutlarım tükenıyor
Hahaha benmki bundanda anlamadı bende denedim ciddenAynı durumu ben de yaşadım. En son mens olduğumda bu da sondu dedim. Artık ilaç alıp korunacağım. Bu şekilde aklımı yitireceğim çünkü. Her ay beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşayacağıma korunurum daha iyi dedim. Bunun üzerine paşa paşa gidip testini verdi.![]()
Tukureym erkeklige bak ya sinirlerm bozlduErkeklik gururları canım onda hiç problem olur mu olmaz diye düşünmezler
Valla o zaman bayağı inat etmiş demek ki. Evde yapıp götürsün o zaman. Ama hastaneye çok hızlı teslim etmesi gerekiyor.Hahaha benmki bundanda anlamadı bende denedim cidden![]()
Deme öyle, dua edelimKuzum benim keske ama umutlarım tükenıyor![]()
Evet öyle dedi zaten ama hızlı olamicagı icin oda olmıcak of offValla o zaman bayağı inat etmiş demek ki. Evde yapıp götürsün o zaman. Ama hastaneye çok hızlı teslim etmesi gerekiyor.![]()
neden boşayamayasınız?Alsamda gitmicek tükendim artık yaş 29 boşayamamda bunu canım ben depresyona giricem bu kocam yuzunden neden gitmıyor neyden cekınıypr hala anlamadım![]()
Birdaha evlenemiceğim için çünkü. Kendimi biliyorum birdaha rahatımı aşk sevgi gibi boş şeyler icin bozmicagımı biliyorum oyuzden bebege ikna olmasını beklıyorum safçaneden boşayamayasınız?
edit: özelde 250 t'ye yaptırdık.