Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler normal canımArkadaşlar herkese merhaba. Dün sperm testi yaptırdık. Anlayanlar yorumlayabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum![]()
Herhangi bir sorun yok demi canımDeğerler normal canım
Doktor daha iyi bilir canım ama yok sanki.. 1 saat 2. Saat olayını bilmiyorum sperm sayısı falan normalHerhangi bir sorun yok demi canımyorumun için de ayrıca teşekkür ediyorum
Sağol canımDoktor daha iyi bilir canım ama yok sanki.. 1 saat 2. Saat olayını bilmiyorum sperm sayısı falan normal
Merhaba bizde testten yaptırmak istiyoruz ama nerede hangi bölüme gidiliyor acaba.Eki Görüntüle 2732374
Arkadaslar kusura bakmayin foruma yeni üye oldum baslik acamadim buraya yorum olarak eşimin tahlilerini birakıyorum rica etsem bilgili biri yorumlayabilir mi? Bu arada perhiz suresi 4.5 gun simdiden tesekkur ederim
Merhaba devlet hastanelerinin üroloji bölümüne giderek talep edebiyorsunuz ücretsiz sekilde. Ancak biz özel bir hastanenin üroloji bölümünü tercih ettik muayene ve test toplam 250 lira tuttu. Ayrica direk tüp bebek merkezlerinde de bu test yapilabiliyor bilginiz olsun.Merhaba bizde testten yaptırmak istiyoruz ama nerede hangi bölüme gidiliyor acaba.
Çok teşekkürler cevabınız için.(•‿•)Merhaba devlet hastanelerinin üroloji bölümüne giderek talep edebiyorsunuz ücretsiz sekilde. Ancak biz özel bir hastanenin üroloji bölümünü tercih ettik muayene ve test toplam 250 lira tuttu. Ayrica direk tüp bebek merkezlerinde de bu test yapilabiliyor bilginiz olsun.
Rica ederimÇok teşekkürler cevabınız için.(•‿•)
Canım anlıyorsan bakabilir misin rica etsemDeğerler normal canım
TeşekkürlerHic bir sorun göremedim. Çok çok iyi