Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler iyi duruyor ama hareketlilik hızı düşük sanırım canım tam da anlamıyorum ama bizde Ebu zamana kadar Bi kaç kere vermiştik test hızlı hareketli sıfır yazıyor sizde hızını arttıracak besinler araştır doktorlar vitamin ilacı veriyor hiç bir işe yaramıyor bizim sperm sayısı da sıkıntıydı keçiboynuzu pekmezi arı sütü ceviz fıstık fındık Bi kaç bişey daha vardı öyle Bi karışım aldık aktardan bayağı işe yaramıştıLütfen yeniyim nasıl oluyor bilmiyorm 1 yılık evliyim çocuk isyoruz olmadı hastaneye gittik eşim sperm testi yaptı ama doktor yerinde yokmuş çok merak ediyorum anliyan varmı lütfen yüreğime su serpin
Çok strese girdim ya kötümü deglmi bilmemek insanı strese sokuyor öneriniz için çok teşekkür ederim aklımda aktara gitmek vardı inşallah gidicem çok sağolunDeğerler iyi duruyor ama hareketlilik hızı düşük sanırım canım tam da anlamıyorum ama bizde Ebu zamana kadar Bi kaç kere vermiştik test hızlı hareketli sıfır yazıyor sizde hızını arttıracak besinler araştır doktorlar vitamin ilacı veriyor hiç bir işe yaramıyor bizim sperm sayısı da sıkıntıydı keçiboynuzu pekmezi arı sütü ceviz fıstık fındık Bi kaç bişey daha vardı öyle Bi karışım aldık aktardan bayağı işe yaramıştı
İnş eşiniz kullanır benim eşim yememek için elinden geleni yapıyordu zorla meyve sularıyla yediriyordum yine diyorum sayısı güzel ama hızlı hareketli 0 yazıyor yavaş ileri hareketli değeri var sadece o yüzden hız kazanması lazım aslında acı Türk kahvesi ve bitter çikolata yedirmek lazımmış ilişkiden önce hızlanıyormuş o zamanÇok strese girdim ya kötümü deglmi bilmemek insanı strese sokuyor öneriniz için çok teşekkür ederim aklımda aktara gitmek vardı inşallah gidicem çok sağolun
Merhabalar;Lütfen yeniyim nasıl oluyor bilmiyorm 1 yılık evliyim çocuk isyoruz olmadı hastaneye gittik eşim sperm testi yaptı ama doktor yerinde yokmuş çok merak ediyorum anliyan varmı lütfen yüreğime su serpin
Cok üzüldüm rabbim kimseyi o kapilarin ardına koymasın dünden beri başladım ceviz fındık pekmez incire dosya açma peşindeyim Çarşamba günü bende özel bir doktora gorunucem gerisi takdiri illahi zaten kolay kolay sperm testi her hastanede yaplmiyor biz umraniye araştırma Hastanesi'nde yaptık bugün tekrar sonuçları gostericek iyimi kötümü beklicem bunlarla sınamak çok zorMerhabalar;
Bu değerlere göre bence aınırda görünüyor ama içinizi ferah tutun kötü değil. Ama yükseltilmesi için bir doktordan yardım alın. Benim size tavsiyem nerede yaptırdığınıIn çok önemi var. Çok geçmeden tekrar edin testi. Ben sürekli aynı yerde eşime test yaptırdım değerleri gün geçtikçe yükseldi 3 yıl boyunca takviye bir sürü şey kullandı eşim. 3 yılın sonunda testlerin aslında yanlış olduğunu anladık. Güvenilir bir tüp bebek bölümünde ya da hastanesinde yaptırın. Yaptıracağınız yeri iyi araştırın. 6 ay önce 135 milyon çıkan sperm sonucu son yaptırdığımda 3 milyon çıktı ve tüp bebeğe başlamak Zorunda kaldık. Boşu boşuna yıllarca beklemiş oldum.
Yüreğini ferah tut canım önemli olan moralinizin iyi olması zaten. Rabbim ol derse olur. Sana tavsiyem sperm testi yaptırırken sayan kişinin embriyolog olmasına ve otomatik cihazla sayılmamamasına dikkat et. Kimi cihazlarda aynı sperm 100 kere geçse de sayılıyormuş. Ben sperm testlerini özel bir laboratuvarda yaptırdım ama çok pişman oldum. Normal laborantlar cihaza saydırıyormuş o nedenle az sperm sayısı olsa bile sonuçlar iyi çıkıyordu. Lütfen sayılan cihazları araştır sor ve embriyologların saydığından emin ol.Cok üzüldüm rabbim kimseyi o kapilarin ardına koymasın dünden beri başladım ceviz fındık pekmez incire dosya açma peşindeyim Çarşamba günü bende özel bir doktora gorunucem gerisi takdiri illahi zaten kolay kolay sperm testi her hastanede yaplmiyor biz umraniye araştırma Hastanesi'nde yaptık bugün tekrar sonuçları gostericek iyimi kötümü beklicem bunlarla sınamak çok zor![]()
Yüreğini ferah tut canım önemli olan moralinizin iyi olması zaten. Rabbim ol derse olur. Sana tavsiyem sperm testi yaptırırken sayan kişinin embriyolog olmasına ve otomatik cihazla sayılmamamasına dikkat et. Kimi cihazlarda aynı sperm 100 kere geçse de sayılıyormuş. Ben sperm testlerini özel bir laboratuvarda yaptırdım ama çok pişman oldum. Normal laborantlar cihaza saydırıyormuş o nedenle az sperm sayısı olsa bile sonuçlar iyi çıkıyordu. Lütfen sayılan cihazları araştır sor ve embriyologların saydığından emin ol.
Canım merhaba sıkıntı yapma öyle büyük bir problem yok benim eşiminde 3 yıl önce ilk yaptırdığımız testte sperm sayısı 9 milyon çıkmıştı kürler yaptık biz çok ise yaradı 25 milyona çıktı yaptığımız kürlerde şunlar keçiboynuzu suyu yaptık onu bıraktıktan sonra keçiboynuzu pekmezine sürekli devam ettik ek olarak multivitaminler kullandı ve çakşır otu suyu var aktarlarda satılıyor onu içiyor sabah aç karnına sperm sayısı ileri hareketlilik baya düzeldi bu tarz şeyler deneyin canım en azından kaliteli spermler oluşurLütfen yeniyim nasıl oluyor bilmiyorm 1 yılık evliyim çocuk isyoruz olmadı hastaneye gittik eşim sperm testi yaptı ama doktor yerinde yokmuş çok merak ediyorum anliyan varmı lütfen yüreğime su serpin
Canım lütfen ağlama ağlayacak kadar kötü bir durum yok bu dediklerini yap mutlaka ama multivitamin kullanmayı da ihmal etme ayrıca stres kadın içinde erkek içinde çok kötüEşim doktora gornmus doktor çok kötü değil demiş ama düşük demiş emin olabilmek için tekrar sperm testi istedi ve ultrason ayın 15 de tekrar vericek iki gündür eşime dut pekmezi ceviz fındık incir kuru üzüm yediriyorum ve kahve çikolata bugun aktardan keçi boynuzu Alicam ve çakşır otu da Alicam bakalım değişiklik olucakmi dün çok ağladım haftayada benim kontrollerime baslicam bende inşallah sıkıntı çıkmaz hem ben hem eşim perişan oluruz
canım hangi hastanede yaptın test tanıdık geldi deLütfen yeniyim nasıl oluyor bilmiyorm 1 yılık evliyim çocuk isyoruz olmadı hastaneye gittik eşim sperm testi yaptı ama doktor yerinde yokmuş çok merak ediyorum anliyan varmı lütfen yüreğime su serpin
hızlı hareketli sıfır çıkmış diperleri normalLütfen yeniyim nasıl oluyor bilmiyorm 1 yılık evliyim çocuk isyoruz olmadı hastaneye gittik eşim sperm testi yaptı ama doktor yerinde yokmuş çok merak ediyorum anliyan varmı lütfen yüreğime su serpin
ümraniye eğitim araştırmanın testine benziyorLütfen yeniyim nasıl oluyor bilmiyorm 1 yılık evliyim çocuk isyoruz olmadı hastaneye gittik eşim sperm testi yaptı ama doktor yerinde yokmuş çok merak ediyorum anliyan varmı lütfen yüreğime su serpin
Evet orda yaptık canım :)ümraniye eğitim araştırmanın testine benziyor
Canım lütfen ağlama ağlayacak kadar kötü bir durum yok bu dediklerini yap mutlaka ama multivitamin kullanmayı da ihmal etme ayrıca stres kadın içinde erkek içinde ço
Henüz olmadı ama benim tüpüm tıkalıydı daha önce tüpüm açıkken olmustu hemde 9 milyonken hemen olmustu canım vende rahim anomalisi olduğu için düştü düşerkende parça tüpümü tıkamış yeni açıldı dahaGüçlü olamk zorundayım eşim benim moralimi bozuk görünce hemen strese giriyor ondan dolayı söz verdim kendime güçlü olmak zorundayım Allah'tan tek dileğim benim sonuçların iyi olması doktor bı ilaç yazmış 300 TL pahalı ama olsun sağlık olsunda bugün aktardan alicak inşallah eşim çakşır suyunu otunu kullansam olmazmi birde özür diliyerek yazıyorum sizin o takviyelerden sonra çocuğunuz oldumu