• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi sonuçları

Cnm hiç korkma anestezilik Bi durum değil inan ki 4 kez çekildim dayanılmayacak bir ağrı olmuyor.evet bazı kişilerin çok ağrılı oluyor ama en fazla 1 saat falan sürüyor wcye git sık sık o verdikleri sıvı akıp gittikçe rahatlıyorsun
Perşembeye randevu aldım bakalım hayırlısıyla temiz çıksın inşallah 🙏

Burası fikir alış veriş yeri olmasa herhalde kimse burada olmazdı. Bazen tecrübe bilgidende ileride. Bizler tecrübelerimizi yazıp birilerine fayda ya da birilerinden faydalanıyoruz tecrübeleri ile. Çünkü bizler insanız ve başımıza gelen şeyler üç aşağı beş yukarı aynı. Hiç birimiz buraya hobi için girmiyoruz eminim. O yüzden herkes istediğini sorsun kimse kimseye ders veririm gibi cümleler kurup buraları basitleştirmesin. İnsanlar zaten kaygılı birde birbirimizin canını sıkıp iyice germeyelim lütfen biraz saygı. Ben bile okurken gerildim . Herkese kolaylıklar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin🌺🌺

Kızlar rahim filmimi çektirdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı temiz anestezi almadım çektirecek olan varsa gerçektende korkulcak hiçbişey yokmuş çok çabuk bitiyo zaten ilacı verdiklerini bile anlamadım hissetmedim

Eşim klomende kullandı proxed de kullandı e vitamini zinko vs 🆚 ama sadece aktardan aldığımız takviye 2 ay sonunda hem morfoloji 4 oldu hemde ileri hareketli 36 yı buldu bu dertten muzdarip olanlara tavsiye ederim ilaçlar zaman kaybından başka bir şey değil değerlerimiz iyi çocuk haberinide paylaşırım inşallah

Back
X