Erkek İnfertilitesi Sperm Testi Sonucu bi bakarmısınız ?lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Arkadaşlar merhaba sonuç bu. Doktor normal dedi fakat bana normal gibi gelmedi. 20 gün sonra tekrar bi test daha istedi birde damarlara mı ne bakılcakmış onu pek anlamadım onun içinde haftaya salıya gün verdi.
Screenshot_20171004-153102.webp

Kuzum anladigim kadariyla sperm sayısı cok iyi ama haraket sayısı az sanki. %40ın üzernde olmasi lazim galiba. Sizinki 20 cikmis.

Ama korkma bunun ilacla tedavisi var.

aglütinasyon pozitif çıkmış, yani semende pıhtılaşma gibi bir şey oluyor, enfeksiyon var mı diye kültür yaptırın bence. Sayılar normal duruyor. 432 milyon spermin yüzde yirmisi hareketliyse yine epey yol alan oluyor demektir.

Kuzum anladigim kadariyla sperm sayısı cok iyi ama haraket sayısı az sanki. %40ın üzernde olmasi lazim galiba. Sizinki 20 cikmis.

Ama korkma bunun ilacla tedavisi var.
Kuzucum burda mı karşılaşıcaktık :) ben pek bişe anlamadım işte doktor emin konuşmadı kafamı karıstırdı

aglütinasyon pozitif çıkmış, yani semende pıhtılaşma gibi bir şey oluyor, enfeksiyon var mı diye kültür yaptırın bence. Sayılar normal duruyor. 432 milyon spermin yüzde yirmisi hareketliyse yine epey yol alan oluyor demektir.
Onlardan hiç bahsetmedi bile. Diyorum ya emin konuşmadı madem normal neden 20 gün sonra tekrar sonuç görmek istedi ki anlayamadım yol alan oluyorda yolun sonuna ulaşan olmuyor :)

Onlardan hiç bahsetmedi bile. Diyorum ya emin konuşmadı madem normal neden 20 gün sonra tekrar sonuç görmek istedi ki anlayamadım yol alan oluyorda yolun sonuna ulaşan olmuyor :)
bir de kaan hocaya mesaj at canim, az çok fikir verir size de

Canım nasıl atıcam nerden yardımcı olur musun?
kaanaydos.com üye ol, soru mesaj gönder kismi var oraya sonucunu dosya ekle kismindan ekle, mesaja da ne sorunuz varsa yazin, hoca bu siralar çok yoğunmuş 1 ayda falan cevap veriyor

Back
X