• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm testi sonucu ve şimdi ne yapacağız?

Biz de erkek faktörü gibiydi. Harekette biraz yavaşlık vardı, morfoloji düşüktü. Yani çoook büyük bir sorun yoktu ama artk 2 sene dolmuştu.🥹 siz de umarım çok güzel sonuçlar alırsınız, bizim ki gibi hiç anlamadan bir çırpıda hallolur🙏🏻🥰
Aminnn 🥹🥹🫶

Tüp bebek merkezinde testi verip üroloji ve kadın doğumla ilgili bütün her şeyi bir hastanede halledeceğiz galiba. Çünkü sürekli ordan oraya hastane değiştirmek de istemiyorum. Şişli Memorial tüp bebek galiba en aklima yatan oldu bu süreçte
Merhaba süreciniz nasıl ilerledi? Biz de mikro tese sonrası sayılı sperm donduruldu. Pek şansımız olmadığı için hangi doktoru tercih edeceğimi bilmiyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur 🙏 umarım hayırlı haberler almışsınızdır 🙏

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi? Biz de mikro tese sonrası sayılı sperm donduruldu. Pek şansımız olmadığı için hangi doktoru tercih edeceğimi bilmiyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur 🙏 umarım hayırlı haberler almışsınızdır 🙏
Merhabalar. Bu işlemler için birkaç sağlıklı sperm de olsa yetiyor 😌 içinizi ferah tutun Rabb'im ol derse oluyor gerçekten. Biz Şişli Memoriali tercih ettik. Gönül hoca doktorumuzdu. Hastaneden de doktordan da memnun kaldık. Bebeğimin doğmasına 10 gün felan kaldı 😌

Back
X