sperm testi sorunu

nmozgno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
1
0
1
34
arkadaşlar bana akıl verin eşimle bebek düşünüyoruz doktor belirli testler istedi ben yaptırdım testler normal ama bende de adet görememe problemi var ama ilaçla çözülüyor. aşılama ile çözülecek gibi görünüyor ama asıl sorunum eşimi sperm testine gönderdim sonuç az ve yetersiz çıktı başka doktora gittik oda tekrar yeni bir test istedi ama gitmeden önceden bu yana psikolojisi bozuldu gene az çıkacak mı , nasıl vereceğim ,sertleşme sorunsalı başladı bu gün gitti çok az vermiş psikolojisi berbatt napmam lazım konuştum fazlasıyla ama tesiri yok

arkadaşlar bana akıl verin eşimle bebek düşünüyoruz doktor belirli testler istedi ben yaptırdım testler normal ama bende de adet görememe problemi var ama ilaçla çözülüyor. aşılama ile çözülecek gibi görünüyor ama asıl sorunum eşimi sperm testine gönderdim sonuç az ve yetersiz çıktı başka doktora gittik oda tekrar yeni bir test istedi ama gitmeden önceden bu yana psikolojisi bozuldu gene az çıkacak mı , nasıl vereceğim ,sertleşme sorunsalı başladı bu gün gitti çok az vermiş psikolojisi berbatt napmam lazım konuştum fazlasıyla ama tesiri yok
Merhaba Allah isteyen herkese kolaylık bebek sahibi olmayı nasip etsin🤲🏻
Benim eşiminde hız yavaş sayı az en önemlisi morfoloji 0 dı zor ama düzelebilir. Biz bebek sahibi hala olamadık ama değerler düzeldi .
Öncelikle erkeklere özel vitamin kullansın biz AinosDuo tercih ettik buna ek hergün solgar e vitamini kullandı 200 lük hergün bir adet keçi boynuzu yedi özellikle hız için çok iyi birde hergün omega3 içiyordu . Sağlıklı beslensin dar giyinmesin sıcak duş almasın testislerin ısınmaması gerekiyor . Allah’ın izni ile sonuçlarınız düzelir ama ne kullanırsanız kullanın benim söylediklerimde dahil 3 ay 6 ay arası kullanması gerekiyor minimum 3 ayda yenileniyor yumurtalıklar .

Back