Gebeliğe Hazırlık Sperm testi yorumlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyaserim

☀️☀️☀️
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
103
83
98
Kızlar sperm testi hakkında bilgisi olan varmı şekil %1 ne demek oluyor bi tek bu değer normalin altında

İçime su serptiniz evet normal değer %4 diyor daha doktora gitmedik yeni aldık testin sonucunu
Düşük der doktor. Takviye vitamin vs verebilir. Ben eşime çok şey kullandırdım kür yaptım ama morfoloji hiç artmadı. Hızla sayı arttı bizim onlarda düşüktü. İnşallah çok uğraşmadan sonuç alırsınız

merhaba doğal yolla mı hamile kaldınız ?
eşiminde morfolojisi %1 ama sayı hızda düşük
sadece çaksır suyu mu kullandınız
Yaa ben önce keçiboynuzu kürü yaptım ama ilk tahlilde bi artış görmedik. Sonra e vitamini ve çinko hapı aldım eczaneden kaliteyi arttırıyormuş. Bi de 1 ay çakşır kökü suyu kullandı eşim. 1 ay sonunda tahlilde bariz artış gördük. Morfoloji artmadı ama. Hız ve sayı arttı. Sonra doğal yolla hamile kaldım

Yaa ben önce keçiboynuzu kürü yaptım ama ilk tahlilde bi artış görmedik. Sonra e vitamini ve çinko hapı aldım eczaneden kaliteyi arttırıyormuş. Bi de 1 ay çakşır kökü suyu kullandı eşim. 1 ay sonunda tahlilde bariz artış gördük. Morfoloji artmadı ama. Hız ve sayı arttı. Sonra doğal yolla hamile kaldım
Ya çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bizimde ne yaptıysak morfoloji artmadı evet çakşır koku suyu bende tekrar başlatiyim bana umut oldunuz

Bizimkinin sayısı on milyondu ve hiç artmadı inşallah artar

Ya çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bizimde ne yaptıysak morfoloji artmadı evet çakşır koku suyu bende tekrar başlatiyim bana umut oldunuz
Allah razı olsun. Bence denemelisiniz. Hapları da alın. E vitaminini sizde kullanın doğurganlığı arttırıyor. İnşallah Rabbim bekletmeden gönlünüze göre verir bebiş☺️

Düşük der doktor. Takviye vitamin vs verebilir. Ben eşime çok şey kullandırdım kür yaptım ama morfoloji hiç artmadı. Hızla sayı arttı bizim onlarda düşüktü. İnşallah çok uğraşmadan sonuç alırsınız
Yarın doktor randevum, bi çok karma karışık şey okudum kafam doldu inşaallah uğraşmadan bizde sonuç alırız

Normal yolla mı hamile kaldınız acaba aşılanan filan değil dimi

Back
X