- 16 Ağustos 2019
- 101
- 31
- 28
- 32
- Konu Sahibi umutsuz1256
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım siperm sayısı ve hareketlilik iyi morfoloji sınırda gıbıme geldiInternette baktigima gore 20 milyonun uzerinde olmasi normalmis. Altta yazan notun karsiligi da sperm testiniz normal demekmis.
Ben düzenli olarak kan veren biriyim. Eksik ya da fazla bir deger varsa kalin puntolu yaziyor sizde de iki tane kalin punto var. Ama yaninda normal sayılacak yazan degere de uygun. Anlayamadim pek. Bence korkmayin test normal yaziyor. Esinize de guven verin kendini kotu hissetmesin. Erkekler bu konuda bizden daha hassastir. Bence normal.canım siperm sayısı ve hareketlilik iyi morfoloji sınırda gıbıme geldi![]()
canım kadın doğum doktoruma gönderdım hareketlılık ve sayı normal morfoloji sınırda demısBen düzenli olarak kan veren biriyim. Eksik ya da fazla bir deger varsa kalin puntolu yaziyor sizde de iki tane kalin punto var. Ama yaninda normal sayılacak yazan degere de uygun. Anlayamadim pek. Bence korkmayin test normal yaziyor. Esinize de guven verin kendini kotu hissetmesin. Erkekler bu konuda bizden daha hassastir. Bence normal.
umarım morelım çok bozuldu cunku morfoloji tedavı edilemiyormusBu degerlerle nrmal gebelik elde edilebilir,degerler normal.Morfoloji 3 ve ustu normal kabul ediliyor