Sperm testi yorumu

Bu arada eşinize nasıl bir tedavi uygulandı sizinde önce binlerde miydi şuan 3milyon?
Bahçeci ne kadar bende orayı düşünüyorum
Canım bizim ilkte 1 milyondu ama 1 milyonun %80 ni yapısı bozuktu 6 ay Bülent Erol’un verdiği ilaçları kullandı eşim en son işte ancak bu kadar yükseldi ama hareketlilik yapısı falan düzelmiş hoca öyle söylemişti
Ben kendim 3 farklı doktora gittim şükür herhangi bi sıkıntı çıkmadı ama ben henüz rahim filmi çektirmedim
Eşime sadece takviye verdi ama çok pahalı her ay düzenli kullan dedi
Eşimiz sigara alkol kullanıyor mı

Bu arada eşinize nasıl bir tedavi uygulandı sizinde önce binlerde miydi şuan 3milyon?
Bahçeci ne kadar bende orayı düşünüyorum
Bahçeci çok pahalı açıkçası biz çok zorlanıyoruz
79 bin suan sadece tüp bebek
İlaçlar dondurma çözdürme rahim dinlendirme vs için ayrı ücretalıyorlar

Canım bizim ilkte 1 milyondu ama 1 milyonun %80 ni yapısı bozuktu 6 ay Bülent Erol’un verdiği ilaçları kullandı eşim en son işte ancak bu kadar yükseldi ama hareketlilik yapısı falan düzelmiş hoca öyle söylemişti
Ben kendim 3 farklı doktora gittim şükür herhangi bi sıkıntı çıkmadı ama ben henüz rahim filmi çektirmedim
Eşime sadece takviye verdi ama çok pahalı her ay düzenli kullan dedi
Eşimiz sigara alkol kullanıyor mı
Eşim alkol veya sigara kullanmıyor. Sağlıklı da besleniyoruz ama sayı az işte zaten benim pek umudum yok çocuğumun olacağından bende de çok ağır pkos var.

Bahçeci çok pahalı açıkçası biz çok zorlanıyoruz
79 bin suan sadece tüp bebek
İlaçlar dondurma çözdürme rahim dinlendirme vs için ayrı ücretalıyorlar
150 bini bulur heralde.
Biz önce devlette yaptırıcaz heralde devlette iki hak varmış sonra bityomuş işte bitince özele başlarız çünkü ben umutsuzsum Maddi açıdan çok problemimiz yok ama eşim bahçeci gibi sosyal medyada çok adı duyulmuş kişileri istemiyor ilgisizlikleri fazla olur diye.

150 bini bulur heralde.
Biz önce devlette yaptırıcaz heralde devlette iki hak varmış sonra bityomuş işte bitince özele başlarız çünkü ben umutsuzsum Maddi açıdan çok problemimiz yok ama eşim bahçeci gibi sosyal medyada çok adı duyulmuş kişileri istemiyor ilgisizlikleri fazla olur diye.
Hiç öyle düşünme ileri derece pkos olan bir arkadaşım normal gebe kaldı
Devlette önce aşılama vs yapıyolar heralde tamda bilmiyorum nasıl ilerliyor süreç hiç bilmiyorum
Ben o kadar ilacı hormonu alacağıma garanti yer gibi baktım bahçeliye yani tek bi yer olsun garanti olsun kafasındaydım bakalım süreç ne olacak
Başka şehirden gidiyorsanız 150 yi geçer

150 bini bulur heralde.
Ama bahçeci tüp bebek te gerçekten iyi bi merkez bence laboratuvar olarak yani

Back
X