Sperm testi

Eşimi sperm testine nasıl gönderebilirim ya utanıyor
Kimden utaniyo ? Biz kadin doguma giderken utaniyozmu benim esimde oyleydi ama ozel hastanelerde bunlar icin ozel odalar var utanilcak bisey yok ki doktorun yaninda vermiyo testi neticede. Devlet hastanelerindede evde verdirtiyolar kutuyu veriyolar su kadar surede getirin diyolar

Evde nasıl verdirtiyor devlet hastanesi yanlışınız var spermler dışarı çıkar çıkmaz ölmeye başlar devlet hastanesin de de odalar var ve dışarı çıktığınız gibi koşa koşa spermi alıp laboratuvara götürüyorlar

Ablam yurtdışında yaşıyor. Ordada evde verdiriyorlar. Sadece sıcak ortamda en geç bir saate hastaneye getirmeniz lazım diyorlar. Yani okadarda imkansız değil evde verdirmeleri.

Ablam yurtdışında yaşıyor. Ordada evde verdiriyorlar. Sadece sıcak ortamda en geç bir saate hastaneye getirmeniz lazım diyorlar. Yani okadarda imkansız değil evde verdirmeleri.
İlk defa duydum doğrudur

Ya birazda benimle inatlasiyor ugrasmicam artık kendi bilir

Hic bisey olmaz kutuyu veriyolar evde yapip goturuyosunuz. Kutuya koyup 30 dakika icinde goturmeniz gerekiyo sadece biz kucuk yerde yasiyoruz. Sperm elinizde oyle saatlerce gezmiyosunuz hemen yapip goturuyosunuz .
spermlerin vücut dışında hiçbir kimyasalla temas etmemesi halinde 24/72 saat arası canlı kalabilir. Düşük sıcaklıklarda haftalarca kalabilir, dondurularak ise yıllarca saklanabilir

buda googleda yazan yazi keske bilmediginiz şey HAKKINDA yorum yapmasaniz biliyoruz YAŞADIK KI SOYLUYORUZ 14 YILDIR TEDAVI OLUYORUZ BORU DEGIL

Ya birazda benimle inatlasiyor ugrasmicam artık kendi bilir
Hic inatlasmasin siz alin goturun sperm testini gittiginiz doktorunuzla anlasin esinize söyleyin ben goturucem seni muhattap etmicem doktorla diyin.

Terslemenize gerek yok körde değilim büyük harflerle de yazmanıza gerek yok! ben böyle gördüm böyle duydum evde vereni hiç görmemiştim araştırmaya da gerek duymadım,olabilir şimdi öğrenmiş oldum.

Biz evde yapıp götürmüştük hastaneye. 20 dakikada getirin demişlerdi. Öyle de deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…