Sperm testi

Nurrr123

Umut var mı? Dua varsa umut var.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
380
353
53
Ankarada sperm testi için doğru sonuç veren bir laboratuvar arıyorum. Çoğu yerde Farklı Farklı çıkıyor, bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Ama zaten her seferinde farklı da olabilir ki. Önemli olan cinsel perhiz süresini aynı tutmak. Erkeklerde de stresle beslenmeyle sperm sayısı değişir. Ancak morfolojik ve genetik bir sorun varsa o her yerde aynı çıkar.

Bazı yerlerde 6 7 milyon arası,bazı yerlerde 40,50,70 milyon, hızda çok değişik çıkıyor anlamadım gitti.

Bazı yerlerde 6 7 milyon arası,bazı yerlerde 40,50,70 milyon, hızda çok değişik çıkıyor anlamadım gitti.

Hızını yediği şeyler bile etkiler. Boşuna mesir macunu yedirmiyorlarmış eskiler sayısı da cinsel perhiz süresine göre değişir 2 gündür cinsellik yoksa farklı, 1 haftadır cinsellik yoksa farklı. Ama süre uzadıkça hareketsiz spremler artar yani bekleyip bekleyip ömrü biter olduğu yerde. Çok sık cinsellik yaşarsa da sayısı azalır çünkü daha olgunlaşmamış üretim bitmeden atılmış oluyor. Bir meyvenin olgunlaşıp bir depoya dolması birikmesi gibi düşünün. Çabucak atılırsa da sorun, çok beklerse de sorun. O yüzden ideal olan 2 günde 1 birlikte olmak diyorlar tam 2 günde spermler istenen canlılığa erişiyor.

Ankarada sperm testi için doğru sonuç veren bir laboratuvar arıyorum. Çoğu yerde Farklı Farklı çıkıyor, bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Tüp bebek merkezi ile görüşüp o şekilde yaptırın yanlış hatırlamıyorsam Ankara’da mikro gen diye bir yer var orada yaptırdık biz

Bir sperm testini böyle güzel anlatanı ömrümde ilk kez görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…