Sperm testi

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
204
Puanlar
18
Merhaba kızlar biz eşimle sperm testi yaptırdık bu ikinci yaptırışımız vitamin takviyesi kullandığı halini iki yaptırışımız size sorum şu sperm testinden gerçek anlamda anlayan spermle ilgili eşininde sıkıntısı olan arkadaşlarım yorum yapabilir mi onlara özelden testi iletmek istiyorum doktorlardan bir mantıklı bir açıklama bir çare bulamadığımız için buradan sizlere sorup o şekilde bilgi almak istiyorum ve gerekirse yönlendirmeleriniz varsa onları dinlemek istiyorum teşekkür ederim

Aslında birkaç arkadaşımıza da özelden attım böyle konulara bakıp sperm testi ile ilgili yorum yapan arkadaşlar ama böyle herkesi rahatsız etmek yerine ilgilenmek isteyen arkadaşlara atsam daha doğru olacağını düşündüm o yüzden böyle bir posta atmaya karar verdim yine de teşekkür ederim

Bana atabilirsiniz

Bana da atabilirsin ama bende anlamıyorum. Daha bugün öğrendik bizde ileri hareket 0

Bana atabilirsiniz 3 senedir uzmanlaştık malesef

Merhaba, benim de eşim 3 ay önce sperm testi yaptırmıştı. Sayısı çok az çıkmıştı morfoloji de 1 çıkmıştı ama ileri hareketlilik ve hareketlilik yüksekti. Proxeed plus ve bir vitamin vermişti. Düzenli olarak kullandı. Geçen hafta testi tekrar yaptığımızda sonuçlar daha kötü çıktı. Ne yapmamız gerekiyor hiç tüp bebek düşünmemiştim ama bu sonuçlarla o da oluyor mu bilmiyorum Benim tarafımda bir sorun yok düzenli adet oluyorum amh normal bir sorun görmedi doktor. Beni yönlendirebilecek aynı durumu yaşamış birileri var mıdır test sonucunu ekliyorum

Eklentiler

• IMG_2374.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 80

Merhaba cnm sana ilk olarak önerebileceğim iyi bir tüp bebek merkezinde eşin analiz yaptırsın çok farkediyor. Hazırlama sonrası spermlerin sonucuna göre tekrar yol alın aşılama tüp veya normal yolla. Eşinde varikosel var mı kontrol edildi mi?

Evet varokisele bakıldı ama çok az olduğu için ameliyata gerek olmadığını söyledi doktor. Şimdi farklı bir ürolog arayışımız var tekrar gidip baktıracağız

Arkadaşlar benim de sonuçları yorumlarmısınız.

Eklentiler

• 1000110676.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 44
`