Erkek İnfertilitesi Sperm testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
kızlar bi bakın nolur :(

IMG_3193.webp
IMG_3194.webp

Eklentiler

• IMG_3193.webp
    IMG_3193.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 305
canım sayı sınırda morjoloji biraz düşük harekette öle bence biraz kür veya vitamin ile ve biraz da yumurtlama takibi ile gebelik mümkün gibi gözüküyor

Sigara ve biraz vitamin ağırlıklı beslenme ile bence sorun hallolur gibi me geldi

Merhaba bizimde testi yorumlarmısınız rica etsem doktor yorum bile yapmadan neofortil verdi. Yarın ilaca başlayacak. Ama ben ek kür yapmak istiyorum. Üç ay sonra test yenilenecek. Ama sperm değerimiz çok düşük .bilgisi olan lütfen yorum yapsın

Eklentiler

• IMG_9952.webp
    IMG_9952.webp
    16 KB · Görüntüleme: 237
Hanımlar doktorlariniza guvenmiyormusunuz yada ilaç demisse kullansın esleriniz ama yaninda da kur filmde kullana bilir hatta havuç suyu çok iyi geliyor diye biliyorum gecmis olsun herkese

gözün aydım Allah tamamına erdirsin. Bizim sperm sonuçlarıda biraz sıkıntılı. sizin normal yolla mı oldu gebelik?
Amin inş darısı başınıza olsun..
İlk gittiğim doktor bu sonuçların sıkıntılı oldugunu söyledi sonrasında iki doktora daha gittim onlar hiç bi sıkıntı yok bekleyelim dediler; bi süre bekledik aşılama vs yapıldı tutmadı yine bekleyelim erken dediler ama ben çok yoruldum git gel bekle psikolojim bozuldu tüp bebek denedik ilk seferde tuttu çok şükür.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin inş darısı başınıza olsun..
İlk gittiğim doktor bu sonuçların sıkıntılı oldugunu söyledi sonrasında iki doktora daha gittim onlar hiç bi sıkıntı yok bekleyelim dediler; bi süre bekledik aşılama vs yapıldı tutmadı yine bekleyelim erken dediler ama ben çok yoruldum git gel bekle psikolojim bozuldu tüp bebek denedik ilk seferde tuttu çok şükür.. Allah isteyen herkese nasip etsin
ne güzel canım rabbim nasip etmiş aşılama tüp bebek bunlarda vesile oluyor işte. bizimde ocak ayında aşılama tedavimiz olacak inşallah rabbim bize de nasip eder bizim içinde dua et olur mu? inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Merhaba hanımlar öncesinde yazmıştım eşim doktora gitti sperm testi verdi sonra hormonlarına bakıldı en son ultrason çekildi. Doktor ilaç vermiş 3 ay kullanacakmis. Varikosel çıkmamış

Eklentiler

• IMG_20171109_183602.webp
    IMG_20171109_183602.webp
    15 KB · Görüntüleme: 94
Back
X