- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydım Allah tamamına erdirsin. Bizim sperm sonuçlarıda biraz sıkıntılı. sizin normal yolla mı oldu gebelik?
Amin inş darısı başınıza olsun..gözün aydım Allah tamamına erdirsin. Bizim sperm sonuçlarıda biraz sıkıntılı. sizin normal yolla mı oldu gebelik?
Dualarım sizinle.. Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah.Tebrikler bize de dua edin lutfen Allah saglikla kucaginiza versn
Canım bize de bi yorum yapabilir misincanım sayı sınırda morjoloji biraz düşük harekette öle bence biraz kür veya vitamin ile ve biraz da yumurtlama takibi ile gebelik mümkün gibi gözüküyor
ne güzel canım rabbim nasip etmiş aşılama tüp bebek bunlarda vesile oluyor işte. bizimde ocak ayında aşılama tedavimiz olacak inşallah rabbim bize de nasip eder bizim içinde dua et olur mu? inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınAmin inş darısı başınıza olsun..
İlk gittiğim doktor bu sonuçların sıkıntılı oldugunu söyledi sonrasında iki doktora daha gittim onlar hiç bi sıkıntı yok bekleyelim dediler; bi süre bekledik aşılama vs yapıldı tutmadı yine bekleyelim erken dediler ama ben çok yoruldum git gel bekle psikolojim bozuldu tüp bebek denedik ilk seferde tuttu çok şükür.. Allah isteyen herkese nasip etsin