Sperm testi

leyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
3
1
1
36
Hacim. 2.0
0,5-1,0 ML ÖRNEK KAYBI OLMUSTUR.
Görünüm. HOMOJEN
Renk. GRI-OPAK
Likifikasyon Süresi 20 DK
Vitalite . %
Viskozite NORMAL
Lökosit Konsantrasyonu <1.0 Mil/mL
Aglutinasyon . -
Sperm Konsantrasyonu 142.8 Mil/mL
Ileri Hareketlilik 36 %
Yerinde Hareketlilik 19 %
Hareketsizlik 55 %
Total Sperm Sayisi 285.6 M
Morfolojik Normal Formlar H 9 % - 4
Vücut sivilarinin PH ölçümü 7.5 > 7.2
Normal mi değerler? Varikosel görünür mü? 7 günlük perhiz sonucu verildi örnek

Eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerler çok çok düşüktü sizin değerlerinize baktığımda açıkcası sperm sayısı oldukça yüksek bu olumlu birşey ileri hareketlilik zaten %40 lar için normal deniyor ama yine de bir muayene olmanız iyi olur

Teşekkür ediyorum, bir sayfada 2.derece varikosel görünür dedi. Üzüldüm açıkcası, yarın doktora gidilecek zaten

İnan'ın ben 1.derece bile belki olduğunu düşünüyorum aylardır o kadar araştırdım Ve o kadar içindeyim ki Allah'ın izniyle birşey çıkmayacaktır :) eşimin sperm sayısı 3milyon ve morfoloji sadece %2 Bu değerle bile çift taraflı varikosel ameliyatı oldu birisi 1.derece diğeri 2.derece idi cok şükür atlattık biraz nazlanıyorlar tek dezavantaj ı bu

Canm sanmıyorum varikosel olduğunu 7 gunlk perhiz olduğu için hareketsiz sperm sayısı fazla çıkmış bence . Sayı hız ve morfoloji çok iyi bence olmadı keçi boynuzu özü kullanabilir faydası olur

Teşekkür ediyorum canım, varikosel yoktur inşallah
Lökosit 1milyonun altında canm buda normal yani bnm esimde vardı 14 15 lökositt yazıyordu sanırım mlyonu kastediyordu devlet hastanesi testinden anlamamıştım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…