- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi aysefeytum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir sorun yok canım. Bizimki daha düşüktü.Merhaba kizlar
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorm ama bugün sperm testi yaptırdık ama bişey anlamadik üroloji doktoru varikosel olabilir dedi kadin doğumcu normal dedi bizde anlamadik
Konsantrasyon yazıyor ya onun alt limiti 20 milyon sınır. Hızı da +4 ve +3 olanin toplamının yuzde 50 olmasi yeterli. Ki bizim toplami 17 falandi. Sınırda oldugu için belki varikoselden suphelenmis olabilir. Ama varikoseli elle muayene edip soyleyebiliyor aslinda olup olmadigini. Yine de hizi ve sayiyi artirmak icin keçiboynuzu pekmezi icmeye baslayabilir eşin. Baya faydasi oluyor ozellikle hıza.Cvp icin tesekkur ederim Canım.peki tam olarak hangisine bakmamız gerekiyo...
Evet morfolojiye heryer bakmiyor ayrica sanrm istemek lazim. Bizde de bakilmamisti. Bence endise etmeyin sizde de bir sıkıntı yoksa denemeye devam :)Çok saol canım bilgilendirmen için. Demekki değerler normal suan için. röntgen de çekilecek ilk fırsatta zaten. Aslında geçen sene elle muayee ne de röntgen de yapıldı sorun yoktu.1 sene de değişirmi bilmiyorum.bide morfoloji de önemli diyorlar ama öyle birşey yazmıyor testte acaba adımı farklı?
Canım eşim lab. uzmanı yorumlamayi biliyor normal diyorMerhaba kizlar
Konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorm ama bugün sperm testi yaptırdık ama bişey anlamadik üroloji doktoru varikosel olabilir dedi kadin doğumcu normal dedi bizde anlamadik
Merhaba eşinize bizim sonucunda gösterseniz bakarım acabaCanım eşim lab. uzmanı yorumlamayi biliyor normal diyor
Hareketli sperminizde biraz sorun var gibi ama keçi boynuzu veya proxeed ölü takviyesiyle düzeltebilirsiniz. Morfolojiniz gayet. İyi görünüyor
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu 4. Aydayız progeny kullanıyoruz içtiği kutu bitince alıcam inşallah proxeedHareketli sperminizde biraz sorun var gibi ama keçi boynuzu veya proxeed ölü takviyesiyle düzeltebilirsiniz. Morfolojiniz gayet. İyi görünüyor
Ama kesinlikle kötü değil durumu eşinin. Ameliyattan önce nasıldı?Canım eşim varikosel ameliyatı oldu 4. Aydayız progeny kullanıyoruz içtiği kutu bitince alıcam inşallah proxeed
Canim kadin dogum doktoru normal değerler dedi.ama üroloji doktoru varikosel olabilir değerler düşük dedi.ikilemde kaldık röntgen de istedi.gerek varmı eşine sorabilirmisin? Bide morfoloji yazmiyordu bunu nasıl ogrwnebiliriz yada önemli mi..çok teşekkür ederim bu arada cvbin icinCanım eşim lab. uzmanı yorumlamayi biliyor normal diyor