Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözlerim biraz problemli rakamları tam çözdüğüm an yardımcı olacağım :)
ayy çok sevindim canım senin için bir foto daha çektim daha rahat görebilmen için..çekmişim artık ekleyeyim..
Eki Görüntüle 952668
Tamam canım gördüm bildiğim kadarıyla yorumladım benım eşimde sperm düşüklüğü var şahsen testimiz böyle çıksa havalara uçarız...yani kafana takma gününü bekle ...
sende bir sorun varmı ne zamandr bekliyrsunuzkı eşin test vermek istedi?
Anladım canım...tek rahim filmi kaldıysa onuda yaptır hemen rahim filmide bazen işe yarıyor filmden sonra hamıle kalanları biliyorum...yollar acılıyor cunku...anlaşıldıgı üzere eşinin sperm değerlerinde problem yok canım seninde fazla problemın yokmus İnşallah en yakın zamanda sonuc alırsın...
Bizde 7 aydır bekliyoruz...bende sorun gozukmuyor rahım filmim kaldı benımde...(korkuyorum biraz) ama eşimin sperm değeri cansız spermler ayıklandıgında 6.500.000 düşün
varikosel varmıs amelıyat olacak inşallah ondan sonra bizde umut ediyoruz...
yani sana gelecek olursak eşinden yana kafan rahat olsun senınde az bir sınavın kalmıs ben inanıyorum 7 ay olmus bir seneyi doldurmadan hamıle kalırsın...
geçmiş olsun
canım ameliyat olup çok iyi durumlara gelenleri okudum ben burada.. inş sizinde öle olur tatlım..
bende rahim filminden çok korkuyorum ama anestezili yapan bir hastanede buldum araştırıyorum şimdi..
Rabbim bizi çok bekletmez inşşş
İnşallah canım bakalım Allah sağlıklısını hayırlısını versin ikimizede...bende umut ediyorum amelıyatı inşallah işe yarar...anestezili bulduysan vakit kaybetme son olarak filminide ver dua et...bende yarın gidicem hormon ve progestrn testlerim normal çıktı çok şükür doktora gostereceğim ne yol verecek bakalım ...hakkımızda hayırlısı durumundan haberdar et :)