Mevacaa Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2020 70 46 8 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mevacaa #1 Test sonucunu aldik ama henüz doktora gösteremedik. Anlayan varsa yorumlayabilir misiniz
Y Yasemenekse Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Şubat 2021 64 556 13 İstanbul 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mevacaa #2 Valla çok ufacık tecrübeme dayanarak yorumluyorum çok dikkate alma beni yani, ama değerler gayet iyi görünüyor bence
Valla çok ufacık tecrübeme dayanarak yorumluyorum çok dikkate alma beni yani, ama değerler gayet iyi görünüyor bence
Mevacaa Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2020 70 46 8 3 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mevacaa #3 Yasemenekse .!.: Valla çok ufacık tecrübeme dayanarak yorumluyorum çok dikkate alma beni yani, ama değerler gayet iyi görünüyor bence Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim size güvenmek istiyorum
Yasemenekse .!.: Valla çok ufacık tecrübeme dayanarak yorumluyorum çok dikkate alma beni yani, ama değerler gayet iyi görünüyor bence Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim size güvenmek istiyorum