Erkek İnfertilitesi Spermde ileri hareketlilik normalden az????

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Neden hamile kalamiyorum sorusuyla, her ay adet oldugumda yaşadığım husranin sebebi esimde sperminde ileri hareketlilik sayısı normaline göre azmis. Sperm sayisi fazla ama.Doktor proxeed verdi 3 aylik 10 gündür kullaniyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. Sizce bu durumu aşabilir miyiz :(

Arkadaşımın eşinde vardı bu sorun. İlaç ile spermler hızlandı. Çocukları oldu.

Neden hamile kalamiyorum sorusuyla, her ay adet oldugumda yaşadığım husranin sebebi esimde sperminde ileri hareketlilik sayısı normaline göre azmis. Sperm sayisi fazla ama.Doktor proxeed verdi 3 aylik 10 gündür kullaniyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. Sizce bu durumu aşabilir miyiz :KK43:
Tedavi oluyormuş eşiniz, aşarsınız merak etmeyin. Moraliniz bozuluyor, korkuyorsunuz ama geçecek hepsi.

Duzelmeyecek bir sey degil spermler 70 gunde yenilenir .Hemen mucize beklemeyin .Yani en iyi etkisini 70 gun sonra gorursunuz test yaptirirsaniz .Benim yazimi okursaniz isinize yarar .Bitkisel kurler de uygulayın bizde hiz 0 di ve 0 dan baslayip duzelttik.Ustelik tek sorun hız degildi.Allah da nasip etti hamileyim
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Çok şeyler yasamissiniz. Neyse ki atlatmissiniz o gunleri. Bende keci boynuzu kürü denemeyi düşünuyorum. Ayrıca kendin için yaotigin birşey oldumu. Bende folik asite baslamayi dusunuyorum. Birde adetimin ikinci gunu gidip hormon testi yaptirmayi düşünüyorum.

Çok şeyler yasamissiniz. Neyse ki atlatmissiniz o gunleri. Bende keci boynuzu kürü denemeyi düşünuyorum. Ayrıca kendin için yaotigin birşey oldumu. Bende folik asite baslamayi dusunuyorum. Birde adetimin ikinci gunu gidip hormon testi yaptirmayi düşünüyorum.
Benim yazdiklarim disinda bir sorunum yoktu şükür. Ama kan degerlerime ara ara batırıyordum. Bir donem folik asit de almistim .Keciboynuzu sayiya daha cok etki ediyor .Hiz icin havuc suyu ve cakir suyu iyi geliyor .

Back
X