Spermden anlayanlar bakabilir mi

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
73
29
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine baslicam. Öncelikle geçen hafta ön görüşme yapıldı .muayenemi oldum cok şükür bı sıkıntı görmedi bende doktorum. Ondan sonra eşime sperm testi yapıldı. Asistanla iletisim kurdum dün spermde biraz sıkıntı var gibi gibi dedi kesin net bişey diyemem yarın doktorum kesin bilgi verecek dedi ama ses yok. bugün haber verecekti bana ama bişey demedi. Anlayan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi . Morfoloji 1 çıktı korkuyorum . Daha önceleri 4 cikiyodu hep. O beni korkuttu ve hızı da baya düşük . Diğer test yaptığımız laboratuvardan çok farklı anlamadım ki. Stres yapmak istemiyorum .

Eklentiler

• IMG_20230907_021221.webp
    IMG_20230907_021221.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 245
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine baslicam. Öncelikle geçen hafta ön görüşme yapıldı .muayenemi oldum cok şükür bı sıkıntı görmedi bende doktorum. Ondan sonra eşime sperm testi yapıldı. Asistanla iletisim kurdum dün spermde biraz sıkıntı var gibi gibi dedi kesin net bişey diyemem yarın doktorum kesin bilgi verecek dedi ama ses yok. bugün haber verecekti bana ama bişey demedi. Anlayan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi . Morfoloji 1 çıktı korkuyorum . Daha önceleri 4 cikiyodu hep. O beni korkuttu ve hızı da baya düşük . Diğer test yaptığımız laboratuvardan çok farklı anlamadım ki. Stres yapmak istemiyorum .
Merhaba, sayı ve hız düşük maalesef. Morfoloji de düşük sayılır ama spermi inceleyen kişiye göre bile değişir. Başka bir yerde başka bir gün yaptırsanız daha farklı çıkabilir.

Merhaba, sayı ve hız düşük maalesef. Morfoloji de düşük sayılır ama spermi inceleyen kişiye göre bile değişir. Başka bir yerde başka bir gün yaptırsanız daha farklı çıkabilir. bugün iletişim kurabildim. Asistanimiz bilgi verdi. doktor bi sıkıntı görmedi tüp bebek için sonuç yeterli dedi . Sayı ve hızı milim olarak hesaplamislar Total olarak değil bizim kafamızi da karıştıran o oldu sonradan anladik .

Çok sevindim sizin adınıza. Evet Tüp bebek tedavisinde bu sayılar yeterli. Doğal yolla gebe kalırken sadece zamanı uzatıyor. Umarım en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz 🤲🏻

Çok sevindim sizin adınıza. Evet Tüp bebek tedavisinde bu sayılar yeterli. Doğal yolla gebe kalırken sadece zamanı uzatıyor. Umarım en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz 🤲🏻
Amin Alah razi olsun.. Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin hepimizin kucağını bebislerimizle doldursun😍🤲

Ah bundan 2 yıl önce bu foruma yazmıştım bakabilirsiniz bebeğim olmuyor sperm hızı düşük aman yarabbim ne kadar üzülmüştük.. Bu olaydan tam 4 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım ve şu an Asilimiz 1.5 yaşında çok şükür :) sakın stres yapmayın bizim sonuçlarımızda sizin gibiydi aynı bu şekilde ve tedavi düşünürken gebe kaldım ben biraz zaman verin sonrasında saten bu sonuçlarla olur her türlü

Maşallah ne güzel 😊 biz tüp bebek surecindeyiz artık önümüzdeki ay transfer olmayı bekliyorum bizim de nasibimiz böyleymiş 4 senedir beklediğimiz için artık tüp bebek yapalım dedik

Back
X