Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıksa bile tedavileri var canım üzme kendini sakın.Arkadaşlar çoçuk için 1 hafta önce sperm testi verdi eşim sıfır çıktı
Sonra muayeneye gitti hormon testi ve renkli ultrason vs çektirdi herşey temiz çıktı
Bugünde sperm testi verdi yarın çıkıcak aşırı tedirginim yine sıfır çıkma ihtimali var mı lütfen yardımcı olur musunuz ?
İnanın o kadar kötüyüm ki duyduğum da yıkıldım zaten yarın 0 çıkarsa gerçekten çok üzülürüm evet tedavisi var umarım olurÇıksa bile tedavileri var canım üzme kendini sakın.
İnşallahMaalesef var tekrar 0 çıkma ihtimali. Ama inşallah 0 çıkmaz.
İyi şeyler düşün iyi olsun canım. Bizimde 8 ay olmadı. Eşime her gün keçi boynuzu pekmezi içirdm çok şükür bu ay gebe kaldımİnanın o kadar kötüyüm ki duyduğum da yıkıldım zaten yarın 0 çıkarsa gerçekten çok üzülürüm evet tedavisi var umarım olur![]()
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bizim de ilk öyleydi ilk 3 test 0 çıkmıştı çok umutsuzluğa kapıldım çok üzüldüm ama eşim 3 ay boyunca takviye kullandı ve test yaptırdık sonuç 3 milyondu. Şimdi tüp bebek tedavisine başladık her seyin bi çözümü var inşallah siz de zamanla güzel sonuçlar alırsınız .İnanın o kadar kötüyüm ki duyduğum da yıkıldım zaten yarın 0 çıkarsa gerçekten çok üzülürüm evet tedavisi var umarım olur![]()
HangiSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bizim de ilk öyleydi ilk 3 test 0 çıkmıştı çok umutsuzluğa kapıldım çok üzüldüm ama eşim 3 ay boyunca takviye kullandı ve test yaptırdık sonuç 3 milyondu. Şimdi tüp bebek tedavisine başladık her seyin bi çözümü var inşallah siz de zamanla güzel sonuçlar alırsınız .![]()
Tekrar 0 mi cikti
Hangi doktora gittiniz
evetTekrar 0 mi cikti
Kuzum spermi arttırmak istiyorsan mutlaka keçiboynuzu pekmezi falan yedir arı sütü bitter çikolata muz fındık fıstık hergün usanmadan yesin içsin bak bizimki sıfır değildi ama düşüktü doktor tüp bebek ya da aşılama normal yoldan olmaz dedi aktara gittik içinde bu saydıklarım Bi de Bi kaç baharat gibi bişey ama adlarını bilmiyorum Bi karışım almıştık 1 buçuk ay kadar kullandı doktora gittik yarı yarıya yükselmişti ve o ay hamile kalmıştım ama erken doğumla sonuçlandı malesef şimdi 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor aslında sperm testi de normalin üstünde ama Allah nasip edecek İnş hepimize deHangi doktora gittiniz
evet
İnşallah olurKuzum spermi arttırmak istiyorsan mutlaka keçiboynuzu pekmezi falan yedir arı sütü bitter çikolata muz fındık fıstık hergün usanmadan yesin içsin bak bizimki sıfır değildi ama düşüktü doktor tüp bebek ya da aşılama normal yoldan olmaz dedi aktara gittik içinde bu saydıklarım Bi de Bi kaç baharat gibi bişey ama adlarını bilmiyorum Bi karışım almıştık 1 buçuk ay kadar kullandı doktora gittik yarı yarıya yükselmişti ve o ay hamile kalmıştım ama erken doğumla sonuçlandı malesef şimdi 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor aslında sperm testi de normalin üstünde ama Allah nasip edecek İnş hepimize de![]()
Merhaba esiniz azosperm. Önce azosperm nedeninin bulunması lazım malesef kürler otlar çöpler azosperme cok fayda göstermiyo. Benim eşimde azosperm çünkü iyi bir üroloji doktoru bulup tedaviye baslayınHangi doktora gittiniz
evet
Siz hangi doktora gidiyorsunuz ?Merhaba esiniz azosperm. Önce azosperm nedeninin bulunması lazım malesef kürler otlar çöpler azosperme cok fayda göstermiyo. Benim eşimde azosperm çünkü iyi bir üroloji doktoru bulup tedaviye baslayın
Biz sonucumuza ulaştık çok şükür ameliyat ile Sperm bulundu tüp bebek denemelerini yaptık üç aylık bebegimi kaybettim tekrar deniycez.Siz hangi doktora gidiyorsunuz ?
Biz hormon test ultrason ve spermiogram verdik şimdi doktorumuz mikrotese öneriyor ama şuan düşünmüyorum celalettin peru ya gitmeyi düşünüyorum
Canım nasıl sıfır çıkıyor, yani hiç spermi yok mu? Boşalırken falan da mı az?Arkadaşlar çoçuk için 1 hafta önce sperm testi verdi eşim sıfır çıktı
Sonra muayeneye gitti hormon testi ve renkli ultrason vs çektirdi herşey temiz çıktı
Bugünde sperm testi verdi yarın çıkıcak aşırı tedirginim yine sıfır çıkma ihtimali var mı lütfen yardımcı olur musunuz ?
Evet 0 oluyor yani azosprem.Canım nasıl sıfır çıkıyor, yani hiç spermi yok mu? Boşalırken falan da mı az?