Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucu ve yönlendirmenize ihtiyacın var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

MelodiXX

Dünyanın adaletine karşıyım.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
1.477
3.732
133
Herkese merhaba.
İlk başta gebeliğe hazırlık başlık altında konu açtım ama yanlış yere açmışım sanırım o yüzden aynı yazıyı burda paylaşmak istedim . 1 senelik evliyim 2 3 aydır çocuk istiyoruz ve olmadı. Bu sebeple hastanede tetkiklerimizi yaptırmak istedik benim sonuçlarımda her hangi bir sorun çıkmadı fakat eşimin sperm sonuçlarında morfoloji %2 çıktı ve ileri hızlı hareket 14 çıktı doktorumuz sigara bırakması dışında hiç bir tavsiyede bulunmadı 1 sene deneyin olmayınca gelin dedi bir tek . Sizlere danışmak istediğim sonuçlardan çok anlamıyorum eşimin sonucu çok mu düşük ? morfoloji sanırım çok etkiliyen bir şeymiş bu şekilde olup doğal yolla hamile kalamam mümkün müdür ? Her hangi bir kür vitamin vs önerebilcek olan var mıdır ? Uzun yazdım kusura bakmayın hala şoktayız nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Geçmiş olsun öncelikle sakin olun. Morfoloji zaten normali 4. Ama ilaçlarla artar merak etmeyin. Neofortil men kullanablr eşiniz doktorun da bunu yazması gerekydi. Hızda biraz düşük çıkmış normali yüzde otuz olmalı ama o da yükselir ilaçlarla. Keçiboynuzu kürü kullanablrsnz pekmezini de kullann. Bide proxed plus var her türlü vitamin var içinde. Takviyelere hemen baslamanz lazm. Iyi bi üroloji doktoruna giteminz faydalı olacaktr. Bide çok yeni daha 3 ay benm 2 yıldır üstelik tüp bebekle bile olmadı morfoloji sıfır diğe4 degerlrmz iyi ama halen olmadı

İnanın doktor zerre açıklama yapmadı ben araştırdım morfolojinin ve hızının düşük olduğunu öyle anladık ama onların ne anlama geldiğini bile bilmiyorum hemen pekmez aldık sabah akşam pekmez yemeye başladı. Pekmez yiyip o dediğiniz vitaminden alsa aynı zamanda olur mu bu arada rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş sizede nasip eder inşallah cidden çok zor ve karışık şeylermiş

Çok tsk ederm saolun. Sizede tez zamanda versin inşallah rabbim isteyen herkese. Evet onları kullansn bide biz en son arı sütü polen propolis karışımı aldk eczaneden bu çok faydalı arkdsm bununla hamile kaldı. Fotosunu ataym buraya şimdi senin için bi araştır arı sütü poleni. Inşallah şifa olur hepsi

Teşekkür ederim aldığınız şeyin fotosunu atarsanız çok sevinirim gerçekten birde baş anomolisi mi neydi sanırım oda %96 çıkmış onun normal değeri kaç bilginiz var mı

Teşekkür ederim aldığınız şeyin fotosunu atarsanız çok sevinirim gerçekten birde baş anomolisi mi neydi sanırım oda %96 çıkmış onun normal değeri kaç bilginiz var mı

Eklentiler

• 20191111_120035.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 37
Baş anomalisi inan bilmyrm netten bakarsan orda da çıkar. Anormal başı olan spremler mi demek acaba olabilir. Ama dedigim gibi iyi bir üroloji doktoru araştrn tanınmış duyulmuş bir doktor. Ne tarafta oturysnz bilmyrm ama ankarada kaan aydos var. Istanbulda celaleddin peru var çok iyi. Antepte var murat mermerkaya. Daha da vardr arastrn bulunduğunuz bölgeden

Tamamdır tekrardan çoook çoook teşekkür ederim

Canım benim eşimde ilk önce ürolojiye gitti sonuçlar çıkınca doktor normal yolla olur deyip antibiyotik yazıp göndermişti bende buradan araştırıp normal yolla olmayacağını öğrendim sonra eşimi araştırma Hastanesi'ne androloji polikliniğine gönderdim doktor aralıklı iki sperm testi ve kan testi yaptı normal yolla olmayacağını söyledi takviye falan verdi yani üroloji pek anlamıyor ya da geciştiriyor bilmiyorum ama esin iyi bir androloji polikliniğine gitsin 2-3 ay derseniz pek ilgilenmezler ama onu söyleyeyim biz 6-7 ay olmuştu 1 yıldır istiyoruz dedik.

Androloji polikliniği olduğunu bile ilk defa duydum resmen allahım şaka gibi hala şoktayım 2 ay daha kendi imkanlarımla ve burda önerilen takviyelerle deneyecğim olmadı dediğiniz gibi androloji polk. Sıra alıp oraya gideririz sizin değerleriniz nasıldı peki benim eşimde çıkan sonuçlarla aynı mıydı

canım aynı sıkıntıyı birebir yaşıyoruz. bende senin gibi 3 aydır çocuk deniyordum daha sonra rutin kontrol için hastaneye gittik eşimde varikosel çıktı sperm testi yaptırdık. 1 buçuk milyon spermi çıktı ve olan spermlerinde morfolojisi 0 tekrar ikinci test yapıldı sonuç 3. buçuk milyon sperm ve morfoloji 0. biz şok geçirdik. bizde sonuçları yarın doktora götüreceğiz. bize ne diyecek merak ediyorum. ama iyi bir üroloğa git canım parayı düşünme. parayı filan düşünmeden iyi bir doktora görünmek istedik eşimle. imkanınız varsa gidin. normal yolla kalmak çok zor gibi ikimiz içinde tüp bebek mi deneyeceğiz. bakalım yarın senle kendi ürologumuzun söylediklerini paylaşıcam. sıkma canını yapacak bişeyimiz yok.

maddiyatın da değilim canım zaten bu yaptırdıklarımıza bile 1500 civarı para ödedim ama bize güzel açıklama yapıp yol göstermedi doktorum başka bir doktor araştırıcam ek gıdalar vs hepsini yapıcam inşallah geç kalmayız bazı şeyler için yarın senden haber bekliyo olucam kuzum

Yok canım sizin sonuçlar daha iyi inşallah gerek kalmadan doğal yolla olur ovulasyon takibi yapmayı dene istersen birde bizim Total sperm en fazla 90 çıktı ileri hız %6 ve morfoloji sıfırdi. Ha birde bunlar için hiç para harcamadik tıp fakültesinde yaptırdık zaten takviyeler toplamda 500 kadar tutuyor

Yok canım sizin sonuçlar daha iyi inşallah gerek kalmadan doğal yolla olur ovulasyon takibi yapmayı dene istersen birde bizim Total sperm en fazla 90 çıktı ileri hız %6 ve morfoloji sıfırdi
Ovulasyon takibine geçen ayda yaptım bu ayda yapıcam ek gıdalara vitaminlere başlatıcam rabbim hepimize nasip eder inşallah ya

Ovulasyon takibine geçen ayda yaptım bu ayda yapıcam ek gıdalara vitaminlere başlatıcam rabbim hepimize nasip eder inşallah ya
Sende folik asite başla bu arada. Bizim doktor eşime marincap yazdı OMEGA 3 sizde kullanabilirsiniz. Sigara içiyorsa bıraksın sağlıklı beslenin abur cuburu paketli gıdayı hayatınızdan çıkarın bol yeşillik yesin mevsim meyve sebzesi yesin bol su içsin beslenme çok önemli kaliteli sperm için

kendini yıpratma. elinden geldiği kadar stres yapma. eşine sebze suyu içir sabahları çiğ sebzeleri sık suyunu içir. keçiboynuzu gerçek bal takviyesini yap. ben birde e vitamini aldım. sabahları sebze suyu, keçiboynuzu özü, gerçek kestane balı, ve e vitamini içiriyorum faydası olacak mı bakacağım canım.

canım doktora gittik varikosel ameliyatı yapacak. eğer faydasız olursa hormonal haplar verecekmiş. oda faydasız olursa tüp bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…