Spermiogram Test Sonucu

ayse_48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
3
0
6
Sakarya
İyigünler Hocam,
siteye yeni üye oldum. Öncelikle sıkıntısı olan tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim ve sıkıntısı olmayanlarda inşallah bir ömür sağlıklı ve mutlu geçirirler.

Dün eşim spermiogram testi yaptırdı. Ancak henüz doktoruna gösteremedik. Tahminimce haftaya ancak gösterebiliriz ama merak ediyorum. Hocam acaba yardımcı olabilirler misiniz? Test sonucunun fotoğrafını çektim yüklüyorum.

Şimdiden teşekkürler. Doktora göstereceğiz ama Lütfen bi bakın hocam ve beni meraktan kurtarın.
$androloji.webp

Merhaba çocuk isteminiz için tüp bebek uzmanlarıyla görüşebilirsiniz size ait testleriniz de tamamlanır. Sperm de miktar ve hareket sorunu var. Sayı olarak ise yeterli. Sevgiler.

iyigünler hocam,
siteye yeni üye oldum. öncelikle sıkıntısı olan tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim ve sıkıntısı olmayanlarda inşallah bir ömür sağlıklı ve mutlu geçirirler.

Dün eşim spermiogram testi yaptırdı. Ancak henüz doktoruna gösteremedik. Tahminimce haftaya ancak gösterebiliriz ama merak ediyorum. Hocam acaba yardımcı olabilirler misiniz? Test sonucunun fotoğrafını çektim yüklüyorum.

şimdiden teşekkürler. Doktora göstereceğiz ama lütfen bi bakın hocam ve beni meraktan kurtarın.
Eki Görüntüle 781738

Cevapladığınız için teşekkürler hocam,

eşimde akdeniz anemisi ve kansızlık var. Acaba sonuçların bu şekilde olmasının nedenlerinden biriside bu olabilir mi? Yani bu etken midir hocam?

Merhaba çocuk isteminiz için tüp bebek uzmanlarıyla görüşebilirsiniz size ait testleriniz de tamamlanır. Sperm de miktar ve hareket sorunu var. Sayı olarak ise yeterli. Sevgiler.

Back
X