• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi sonucu lütfen yorumlayın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba banada vakit ayırıp cevap verirseniz çok mutlu olurum eşimin sperm degerleri ;
yıkama öncesi spermiogram
motolite:%50
progresyon : a %0
b: %18
c:%30
lökosit:1.000.000
epitel hücresi:1.000.000
Sperm yıkama sonrası
spermatozoit sayısı :30.000.000
hareketli spermatozoit sayısı :%60
Progesyon a:%12
b:%18
c:%30
Yanlış yazmadıysanız eşinizde lökositospermi var. Yani enfeksiyon. Dr ile görüştünüz mü? Bu döllenmeyi etkiler. Eğer varsa kültür bakılıp antibiyotik kullanması gerekebilir. Gönlünüzce olsun

Yanlış yazmadıysanız eşinizde lökositospermi var. Yani enfeksiyon. Dr ile görüştünüz mü? Bu döllenmeyi etkiler. Eğer varsa kültür bakılıp antibiyotik kullanması gerekebilir. Gönlünüzce olsun
Ürolog gördü aşılama için kadın doğum da test sonucunu gördü bişey demediler .. ileri hareketi arttırmak için vitamin verdi eşim onu kullanıyor

Ürolog gördü aşılama için kadın doğum da test sonucunu gördü bişey demediler .. ileri hareketi arttırmak için vitamin verdi eşim onu kullanıyor
Anladım o zaman lökosit sayısı 1 milyon değil, 1 nokta sıfır sıfır... Sizin yazdığınızdan öyle anladım ve hareketi enfeksiyonun etkilemiş olacağını düşündüm. Umarım ilaç fayda eder de mutlu sona ulaşırsınız

Back
X