SPERMİOGRAM TESTİ YARDİM

SDR GRSY

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
11
Arkadaşlar eşim spermiogram testi yaptı sperm ilerleme hareketliliği yavaş çıktı. Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen. Sekiz aydır evliyim çocuk düşünüyoruz 😢

Tam olarak nasıl bir bilgi istiyorsun canm. Değerleri paylaş ki insanlar fikir belirtebilsin.

Arkadaşlar eşim spermiogram testi yaptı sperm ilerleme hareketliliği yavaş çıktı. Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen. Sekiz aydır evliyim çocuk düşünüyoruz 😢
%kaç çıktı

Değerleri nedir?

C
İleri hareketlilik %40 olması gerekirken 6 çıkmış .
Çok düşük ama tedavisi var eşimin yüzde 29 du 15 günde takviye verdi doktor 56 çıktı oscargen ilaç firmasında takviye verdi eczanelerde satılmıyor doktorunuza sorun belki önerir daha iyi takviyeler var

İleri hareketlilik %40 olması gerekirken 6 çıkmış .
Aslında tek başına bir değer yeterli değil. Sayı düşük ve ileri hareket toplamı %6 ise çok çok düşük. Sperm testini bilgileri gizleyerek yükleyin isterseniz.

C

Çok düşük ama tedavisi var eşimin yüzde 29 du 15 günde takviye verdi doktor 56 çıktı oscargen ilaç firmasında takviye verdi eczanelerde satılmıyor doktorunuza sorun belki önerir daha iyi takviyeler var
Eşiniz hangi takviyeyi kullandığı acaba

İleri hareket %6 ise direk tüp bebek derler normalde amaa öncesinde takviye ve bitkisel destek kullanın çakşır keçi boynuzu gibi

Bizimde sperm ve hız düşük çıktı herhangi bir hastalık çıkmadı takviyeyle artacağını düşünüyorum en etkilisi proxeed plus olarak araştırdım e vitamini keçiboynuzu kürü yine macun yaptırdık inşallah etki eder bir ay oldu henüz

Kizlar adetim üç gün geçti bugün dördüncü gün. Sabah test yaptım negatif çıktı. İdrarı seyreltmeden mi yapmak gerek. Bı bardak çay ile su içmiştim dayanamadım yaptım.

Back
X