olduk canım mart 3 de varikosel ameliyatı olduk bakalım proxeed plus solgar 3 vitamini keçiboyunuzu kullanıyoruz 2 aydır 3 gündürde bal pole arısütü ayrıca propolis aldık ve kırk kilit içiyoruzSayı ve Morfoloji gebe kalmanız için yeterli fakat ileri hareketli düşük proxed plus özellikle kullanmaya devam etsin.Bunun haricinde gebelik uzun zamandır oluşmuyorsa dna hasar testi yaptırmanızı öneririm.Sperm testi iyi çıksada Hasar olunca ya düşük oluyor yada gebelik oluşmuyor.Reflü geri akımdır spermin yapısını bozar uzun süren gebelik olmaması durumunda kesinlikle ameliyet olsun derim.Geçmiş olsun
sizin değerler nasıl canım herkesin değeri aynı olmaz zatenmerhaba, bizimkinden çok farklı raporunuz anlayamadım o yüzden ama varikosel ameliyatını neden olmuştunuz?
O anlamda değil raporun tipi çok farklı o yüzden yorum yapamadım.sizin değerler nasıl canım herkesin değeri aynı olmaz zaten
Bizdede morfoloji bozukluğu vardı ve ileri hareketlilik düşüktü sperm sayısıda 4 milyondu varikosel ameliyatı oldu klomen kullandı ama işe yaramadı tüp bebek yaptık. Sizin sayiniz bize göre baya yüksek ama diğerleri aynı gibi Allah yardımcınız olsunArkadaslar bu testi 6 ay once verdi eşim bu 6 aylik surecte covid gecirdik ve varikosel ameliyati olduk covidden sonra degerler yerlerdeydi 2 aydir proxeed plus solgar e vitamini ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz yakin zamanda test vericez gecmis teste yorum yapmaniz mumkuk mu
merhaba, bizimkinden çok farklı raporunuz anlayamadım o yüzden ama varikosel ameliyatını neden olmuştunuz?
Sayı ve Morfoloji gebe kalmanız için yeterli fakat ileri hareketli düşük proxed plus özellikle kullanmaya devam etsin.Bunun haricinde gebelik uzun zamandır oluşmuyorsa dna hasar testi yaptırmanızı öneririm.Sperm testi iyi çıksada Hasar olunca ya düşük oluyor yada gebelik oluşmuyor.Reflü geri akımdır spermin yapısını bozar uzun süren gebelik olmaması durumunda kesinlikle ameliyet olsun derim.Geçmiş olsun
Bana da yardımcı olabilir misiniz?Bizdede morfoloji bozukluğu vardı ve ileri hareketlilik düşüktü sperm sayısıda 4 milyondu varikosel ameliyatı oldu klomen kullandı ama işe yaramadı tüp bebek yaptık. Sizin sayiniz bize göre baya yüksek ama diğerleri aynı gibi Allah yardımcınız olsun
İşe yarari mi kullandığınız seyker ,bize de umut olursunuzolduk canım mart 3 de varikosel ameliyatı olduk bakalım proxeed plus solgar 3 vitamini keçiboyunuzu kullanıyoruz 2 aydır 3 gündürde bal pole arısütü ayrıca propolis aldık ve kırk kilit içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?