Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eşinin sperm sayısı kaç dedi noktor diğer degerler normal gibi duruyorMerabalar Eşimin sperm testi bilen cevaplayabilirmi
3 hafta önce yaptırdığında 6 milyon denmişti yavaş hareket% 22 hızlı hareket %0dı cevabın için teşekkür ederimCanım eşinin sperm sayısı kaç dedi noktor diğer degerler normal gibi duruyor
Geçmiş olsun. Sperm sayısı Yok denecek kadar az çıkmış.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versinGeçmiş olsun. Sperm sayısı Yok denecek kadar az çıkmış.
Çok korkuyorum tüp bebek yaptırmaktanCanim tüp bebege gec kalmadan başlasanız iyi olur
Siz bu attığım değerlere göremi cevap verdinizÇok korkuyorum tüp bebek yaptırmaktan
Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama 7 8 tane sperm görülmüş deniyor
Saha tıpta farklı bir anlam heralde Canım normal sperm 6 milyonBen mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama 7 8 tane sperm görülmüş deniyoriyi bir üroloğa gidip testi tekrarlayın bence
Canım inşallah öyledir doktor gördü mü hiçSaha tıpta farklı bir anlam heralde Canım normal sperm 6 milyon
Canim eşinin sperm üretimi yok denecek kadar az ameliyat ederler büyük ihtimal tüp bebek merkeziyle görüs. bende tüp bebek sürecndeym korkulck bsey yok. Acele edin yaşinız kacÇok korkuyorum tüp bebek yaptırmaktan
Ben 22 eşim 24Canim eşinin sperm üretimi yok denecek kadar az ameliyat ederler büyük ihtimal tüp bebek merkeziyle görüs. bende tüp bebek sürecndeym korkulck bsey yok. Acele edin yaşinız kac
Eşin kaba denk getiremems olabilrmi spermleri sor bakalm dışarı taşmışmıBen 22 eşim 24
Bunda yine 6 milyon diyor ama o da yeterli değil. Hakkınızda hayırlısı umarım kolay olur.İlk testimizde buydu heryerde farklı yapılıyor napıcağmı bilmiyorum
Canim eşinin sperm üretimi yok denecek kadar az ameliyat ederler büyük ihtimal tüp bebek merkeziyle görüs. bende tüp bebek sürecndeym korkulck bsey yok. Acele edin yaşinız kac