Erkek İnfertilitesi Spermiogrami testi anlayanlar yardimlarinizi beklerim kızlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizimde aynı şekildeydi 55 adet motil sperm vardı. Tabi çok üzüldük duruma bi süre doktora bile gidemedik psikolojik olarak ,ilac vs hiçbirşey kullanmadık ayrıca varikoselde vardı 2.derece.
6 ay sonra tekrar doktora gittik daha detaylı biryerde test yaptirdik toplamda 116 milyon sperm goruldu %46 iler hizli olarak şok olduk hic beklemiyorduk yine varikosel ameliyatımızı olduk köpük( skleroterpi) tedavisi dedikleri bi yöntemle şimdi tekrardan test verecegiz sayılarda hızında bi değişiklik var mı diye. Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
6 ay içinde neler yaptınız ne kullandınız ?Bizde şu an tek tek sperm varken 1 buçuk ay içinde 600 bin oldu yazdıklarınız umut oldu açıkçası .sonradan gördüm birşey yapmadık yazmışsınız acaba test mi hatalıydı

6 ay içinde neler yaptınız ne kullandınız ?Bizde şu an tek tek sperm varken 1 buçuk ay içinde 600 bin oldu yazdıklarınız umut oldu açıkçası .sonradan gördüm birşey yapmadık yazmışsınız acaba test mi hatalıydı
Daha önceden 2 farklı yerde test verdi eşim birisinde 0 sperm cıktı diğer yerde 55 adet motil cıktı. Devlet hastanesinde bi doktora gittik 2 test sonucunuda verdik dogal yolla olmasi imkansiz tup bebek merkezine gidin dedi O an yıkıldım hiç çocuğum olmayacak dedim ilk defa böyle bişey duymuştum sıfır sperm araştırdım ettim kendi kendime eşim azosperm dedim en büyük hatam iste doktor araştırdım durdum sürekli ilaç gıda takviyesi hiçbişey kullanmadık ama bol bol kuruyemiş yedi eşim o kadar. Istanbul da celalettin peru'ya gittik muayne olmadan önce yaptırmanız gereken testler vardi eşim sperm testi verdi gün içinde sonuç cıktı az çok testlerden anlıyordum sayıları görünce şok oldum toplamda 116 milyon morfoloji %4 , ayrıca varikoselde vardı doktor merak etmeyin dogal yolla cocugunuz olur dedi macunlar gida takviyeleri bi kac bitkisel ilaclar verdi biz direk varikosel ameliyatı olduk doktor beyin dediği yerde. şimdi üzerinden 2.5 ay geçti tekrardan test vereceğiz son durumu öğrenmek için Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun herkese çok dua ediyorum😌

Daha önceden 2 farklı yerde test verdi eşim birisinde 0 sperm cıktı diğer yerde 55 adet motil cıktı. Devlet hastanesinde bi doktora gittik 2 test sonucunuda verdik dogal yolla olmasi imkansiz tup bebek merkezine gidin dedi O an yıkıldım hiç çocuğum olmayacak dedim ilk defa böyle bişey duymuştum sıfır sperm araştırdım ettim kendi kendime eşim azosperm dedim en büyük hatam iste doktor araştırdım durdum sürekli ilaç gıda takviyesi hiçbişey kullanmadık ama bol bol kuruyemiş yedi eşim o kadar. Istanbul da celalettin peru'ya gittik muayne olmadan önce yaptırmanız gereken testler vardi eşim sperm testi verdi gün içinde sonuç cıktı az çok testlerden anlıyordum sayıları görünce şok oldum toplamda 116 milyon morfoloji %4 , ayrıca varikoselde vardı doktor merak etmeyin dogal yolla cocugunuz olur dedi macunlar gida takviyeleri bi kac bitkisel ilaclar verdi biz direk varikosel ameliyatı olduk doktor beyin dediği yerde. şimdi üzerinden 2.5 ay geçti tekrardan test vereceğiz son durumu öğrenmek için Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun herkese çok dua ediyorum😌
Amin.Keşke bizimde öyle yükselse .Zaten sizin bu sonuçla doğal yolla olur inşallah ..

Azosperm dedi kizlar😞 genetik hormon tahlili verdik haftaya da renkli ultrasyon içi gidecegiz

Insallah canim ameliyat dedi buyuk ihtilalle Hormon testinde bir tek fsh yuksek çıktı 29
Fsh yüksek çıkmış o sperm üretiminden sorumlu önce onu düşürürler herhalde varikosel de etki edebilir ama inşallah düzelir canım bizde genetik sonucunu bekliyoruz 1 ay oldu

Fsh yüksek çıkmış o sperm üretiminden sorumlu önce onu düşürürler herhalde varikosel de etki edebilir ama inşallah düzelir canım bizde genetik sonucunu bekliyoruz 1 ay oldu
Inşallah iyi çıkar sizin sonuçlarda canım bizde genetik verdik bakalım zorlu bir süreç ama olsun ümit her zaman var🙏🙏

Inşallah iyi çıkar sizin sonuçlarda canım bizde genetik verdik bakalım zorlu bir süreç ama olsun ümit her zaman var🙏🙏
Canım FSH icin doktorunuz ne dedi? Bizim de 26 çıkmıştı ama doktor çok değişken bir hormon diyip önemsememişti içime sinmedi benim de hiç ama size ne söyledi acaba

Azosperm dedi kizlar😞 genetik hormon tahlili verdik haftaya da renkli ultrasyon içi gidecegiz
Çok geçmiş olsun canım kesinlikle üzülme gerekli olan bütün testleri yaptır içeride üretim var mı yok mu baktırın size tavsiyem celalettin peru da bi muayne olun

Canım FSH icin doktorunuz ne dedi? Bizim de 26 çıkmıştı ama doktor çok değişken bir hormon diyip önemsememişti içime sinmedi benim de hiç ama size ne söyledi acaba
Henüz daha sonuç göstermedik canım haftaya ultrasyon sonucuyla birlikte gösterecez inşallah ama bende araştırdığımda zaten vücut sperm üretmediği için yuksek çıkıyormuş o çok önemli değil diye okumuştum.

Screenshot_20200314-125556_WhatsApp.jpg

Selamun aleykum kızlar doktor varikosel var her iki taraftada demisti ultrasyon çektiler sonuclar boyle her sey normal gibi sanki🤔 varikosel diyolar azosperm diyorlar ne zor işlermiş bir sonuca varamadık Allah herkesin yardımcısı olsun🙏🙏

Canım siz who testi yaptırmanız lazım.
Ve sanırım varikösel ameliyatı olacak, çok geciktirmeyin, çğnkü spermlerin düzelmesi 10 ay alıyor. Ameliyattan sonta Keçiboynuzu suyu çok iyi geliyor. Geçmiş olsun
Canım varikosel yokmuş ultrasyon temiz çıktı doktor azospermi dedi hormon tahlilinde fsh yuksek çıktı direk tup bebek Dedi bir vitamin ilaci verdi 3 ay kullan dedi bakalim fayda edecek mi

Kızlar 2. Spermiyogram sunucumuz vitamintakviye kullniyoruz 2 aydir bir faydasi olmuşmu sizce konsantraayon 0 iken 0,6 olmus bu ne demek oluyir acaba bosuna mi umitleniyorum anlayanlara yorum bekliyorum lu

Eklentiler

• Screenshot_20200601-204215_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200601-204215_WhatsApp.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 44
Back
X