Daha önceden 2 farklı yerde test verdi eşim birisinde 0 sperm cıktı diğer yerde 55 adet motil cıktı. Devlet hastanesinde bi doktora gittik 2 test sonucunuda verdik dogal yolla olmasi imkansiz tup bebek merkezine gidin dedi O an yıkıldım hiç çocuğum olmayacak dedim ilk defa böyle bişey duymuştum sıfır sperm araştırdım ettim kendi kendime eşim azosperm dedim en büyük hatam iste doktor araştırdım durdum sürekli ilaç gıda takviyesi hiçbişey kullanmadık ama bol bol kuruyemiş yedi eşim o kadar. Istanbul da celalettin peru'ya gittik muayne olmadan önce yaptırmanız gereken testler vardi eşim sperm testi verdi gün içinde sonuç cıktı az çok testlerden anlıyordum sayıları görünce şok oldum toplamda 116 milyon morfoloji %4 , ayrıca varikoselde vardı doktor merak etmeyin dogal yolla cocugunuz olur dedi macunlar gida takviyeleri bi kac bitkisel ilaclar verdi biz direk varikosel ameliyatı olduk doktor beyin dediği yerde. şimdi üzerinden 2.5 ay geçti tekrardan test vereceğiz son durumu öğrenmek için Rabbim tez vakitte kucaklarımızı doldursun herkese çok dua ediyorum